2012-05-19 11:31:35
Φωτογραφία για Ο Bono θα γίνει ο πλουσιότερος ροκάς!
Ο Bono έκανε τελικά μια σωστή επένδυση στο μετοχικό κεφάλαιο του Mark Zuckerberg καθώς την περασμένη Παρασκευή το Facebook μπήκε στο χρηματιστήριο. Οι μετοχές του Bono αναμένεται να του αποφέρουν κέρδη 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Bono είναι συνιδρυτής και διευθυντής της Elevation Partners, μιας εταιρείας που ασχολείται με τα media, την ψυχαγωγία και την τεχνολογία, η οποία είχε αγοράσει το 2009 έναντι 90 εκατομμυρίων το 2.3% των μετοχών του Facebook.

Το IPO (Initial Public Offering) του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να αποφέρει 16 δισεκατομμύρια δολάρια και, σύμφωνα με το Nasdaq, θα κάνει τον Bono «τον πιο πλούσιο ροκά του κόσμου», έναν τίτλο που ανήκει μέχρι στιγμής στον Sir Paul McCartney, που τα κέρδη του αγγίζουν τα 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Bono έχει κερδίσει περίπου 195 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις των δίσκων του και τα έσοδα των συναυλιών.

Να σημειωθεί ότι ο Ιρλανδός τραγουδιστής έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να δωρίσει μεγάλο ποσό των εσόδων του από το χρηματιστήριο στο φιλανθρωπικό του έργο στην Αφρική.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ