2012-05-19 11:29:44
Φωτογραφία για Η... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΗ»  ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΜΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η ελληνική κουλτούρα και η φιλοσοφία του ελληνικού λαού είναι αυτό που έμεινε περισσότερο από όλα στον Κριστιάν Καρεμπέ, στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως είπε σε οπαδό των ερυθρόλευκων.

Ο παλαίμαχος παοδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, φιλοξενήθηκε από την UEFA μαζί με τον Στιβ ΜακΜάναμαν σε σχετική εκπομπή με αφορμή τον τελικό του Champions League μεταξύ Τσέλσι – Μπάγερν.

Οι δύο τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησαν το τρόπαιο το 2000, και την Παρασκευή τους δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το φίλαθλο κοινό μέσω του twitter.

O Γάλλος που είχε κληθεί στην φιέστα των πρωταθλητών Ελλάδας δέχθηκε ερώτηση από οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος τον ρώτησε ποια ήταν η πιο «δυνατή» ανάμνησή του, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Καρεμπέ απάντησε πως στην Ελλάδα γνώρισε την κουλτούρα και τη φιλοσοφία μας, και αυτό είναι κάτι που συγκράτησε περισσότερο, ωστόσο τόνισε πως στην Αγγλία γνώρισε εξαιρετικούς ανθρώπους ως προσωπικότητες και είναι πολύ υπερήφανος που του δόθηκε η ευκαιρία και αγωνίστηκε εκεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ