2016-12-20 00:29:59
Φωτογραφία για Αχαΐα: Αναβρασμός στους Αστυνομικούς - Δεν θα καταβληθούν τα πενθήμερα με εντολή από το Αρχηγείο
Αναστάτωση και έντονος προβληματισμός επικρατεί στους ένστολους, που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, μετά την ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πως δεν θα τους πιστωθούν εντός Δεκεμβρίου, τα χρήματα που αντιστοιχούν στα πενθήμερα και εκτιμάται πως ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Την απρόσμενη είδηση, επιβεβαίωσε στο tempo24.gr, o Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, δηλώνοντας πως "Η ΠΟΑΣΥ, ενημερώθηκε σήμερα από το Αρχηγείο, πως υπάρχει αδυναμία καταβολής των πενθημέρων, και πως επιχειρείται κάθε δυνατή προσπάθεια τα χρήματα να πιστωθούν στις 7 Ιανουαρίου".

Η εξέλιξη αυτή, σε Πανελλαδικό επίπεδο επηρεάζει περίπου 50.000 ανά την Ελληνική επιρκατεία και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε τις αντιδράσεις των Αστυνομικών στο Νομό Αχαΐας. Όπως υποστηρίζουν, το επίδομα προοριζόταν  για την αποπληρωμή οφειλών που θα πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

"Τι να τα κάνουμε στις αρχές Ιανουαρίου, όταν θα πρέπει να πληρώσουμε Τέλη Κυκλοφορίας και υποχρεώσεις προς τις ΔΕΚΟ και την Εφορία μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου", δήλωσε στο tempo24.gr, Αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Στην απρόσμενη "περικοπή", προστίθεται και η μη καταβολή των νυκτερινών του Νοεμβρίου, ποσό που ανέρχεται περίπου στα 100 με 150 ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ