2016-12-21 22:03:16
Φωτογραφία για Παραμένει χωρίς οδηγό ασθενοφόρου το Κ.Υ. Αλμυρού
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ.  Χρ. Μπουκώρος: προς τον Υπουργό Υγείας, επισημαίνοντας για πολλοστή φορά την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Ο βουλευτής Μαγνησίας έχει θέσει επανειλημμένως το θέμα στον αρμόδιο υπουργό, χωρίς, ωστόσο, να έχει λάβει καμία απάντηση.  

   

Στην ερώτηση του βουλευτή αναφέρονται τα εξής: «Ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός, ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, με τη διακομιδή του σοβαρά τραυματισμένου οδηγού στο Κέντρο Υγείας της περιοχής να γίνεται σε καρότσα ενός αγροτικού φορτηγού.

   

Οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού έχουν επισημανθεί κατ’ επανάληψη προς το Υπουργείο, τόσο μέσα από ερωτήσεις που έχω καταθέσει όσο και από συνεχείς παρεμβάσεις δικές μου αλλά και των τοπικών φορέων. Αξίζει να αναφερθεί πως η υπ’αριθμ. 8306/16-9-2016 ερώτηση που κατέθεσα για το ίδιο ζήτημα, δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον Υπουργό.


   

Η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στην απογευματινή βάρδια και συγκεκριμένα από τις 3-11μ.μ. δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής. Πραγματικά γεννά ερωτήματα η αδικαιολόγητη σιωπή του υπουργείου για ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όπως η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου σε έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της χώρας. Στην ερώτηση που είχα καταθέσει το Σεπτέμβριο του 2016, με αφορμή δυστυχώς τον απροσδόκητο χαμό δύο συνανθρώπων μας στον Αλμυρό, έπειτα από εργατικό ατύχημα και την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου, το ερώτημα που δέσποζε ήταν ένα και μοναδικό, μέχρι πότε θα θρηνούμε αθώα θύματα εξαιτίας της κρατικής ολιγωρίας. Το ίδιο ερώτημα τίθεται και πάλι, πιο επίκαιρο από ποτέ.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1)    Για ποιο λόγο εξακολουθεί να παραμένει κενή η θέση οδηγού ασθενοφόρου στην απογευματινή βάρδια του Κέντρου Υγείας Αλμυρού;

2)    Πώς προτίθεστε να καλύψετε το λειτουργικό κενό σε οδηγό ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού;

3)    Πρέπει να θρηνήσουμε και άλλα θύματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού;» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ