2016-12-23 08:45:10
Φωτογραφία για Έκλεισε λόγω χιονιού η περιφερειακή οδός Πεντέλης- Νέας Μάκρης
Κρύο και χιονόνερο από τα ξημερώματα στην Αθήνα Η κυκλοφορία διακόπηκε, πριν λίγο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης Νέας Μάκρης, λόγω χιονιού.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο δρόμος έχει κλείσει εξαιτίας της χιονόπτωσης από το ύψος της οδού Πανός έως τον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

Το σημερινό σκηνικό του καιρού περιλαμβάνει νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονόνερο ή χιόνι στα ημιορεινά και ορεινά στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα σποραδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, και ηλιοφάνεια στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 και τοπικά 9 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -3 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 12 και τοπικά 13 στη δυτική Ελλάδα, 0 έως 11 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά έως και 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βορειοανατολικοί έως 7 με 8 μποφόρ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ