2016-12-23 18:50:14
Φωτογραφία για Επιστροφή στο… σπίτι για την παρέα των Κρητικών που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια
Πάνω από τέσσερις ώρες ήταν εγκλωβισμένη στα χιόνια η παρέα τεσσάρων Κρητικών στα Λειβαδιώτικα Όρη στο Ρέθυμνο Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η παρέα των Κρητικών πήγε για βόλτα στα χιόνια χωρίς όμως να έχει φροντίσει να βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες στο 4X4 όχημά της.

Το αποτέλεσμα ήταν στις 4 τα ξημερώματα να… κολλήσουν στα χιόνια και να ειδοποιήσουν την πυροσβεστική να πάει να τους «σώσει».

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής που εντόπισαν την παρέα των Κρητικών ωστόσο δυσκολεύονταν να προσεγγίσουν το όχημα εξαιτίας του πάγου που είχε καλύψει τους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα στις 8.30 το πρωί η παρέα απεγκλωβίστηκε από τα χιόνια με την συνδρομή των συγγενών τους και επέστρεψε με ασφάλεια στο σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί πως – για μία ακόμα φορά – η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να έχουν στο αυτοκίνητό τους τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες, ιδιαίτερα όταν έχουν σκοπό να πάνε στα χιόνια! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ