2016-12-24 11:23:21
Φωτογραφία για Η Michelle Williams μιλά για την «αγάπη της ζωής της» και δεν είναι αυτή που νομίζεις
"Είναι η απόδειξη πως η αγάπη της ζωής σου δεν χρειάζεται να είναι κάποιος άντρας" Η Michelle Williams έχει μια εντελώς ανοδική πορεία στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια, μόνο αυτή την περίοδο είναι υποψήφια για πολυάριθμα βραβεία υποκριτικής. Σταθερά, σε όλες τις επιτυχίες και τις δυσκολίες της, μετά και το θάνατο του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της, Heath Ledger, είναι δίπλα της η καλύτερή της φίλη, Busy Philipps.

Η γλυκιά Williams μιλά με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνη. Στην προβολή της νέας της ταινίας πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη, αναφερόμενη στη Philipps, η ηθοποιός είπε τα εξής: "Είμαι εδώ με την καλύτερή μου φίλη. Την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι η απόδειξη πως η αγάπη της ζωής σου δεν χρειάζεται να είναι κάποιος άντρας. Η αγάπη της δικής μου ζωής, λοιπόν, είναι ακριβώς εκεί".

Η φιλία τους ξεκίνησε στις αρχές του 2000, όταν και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στη νεανική σειρά "Dawson’s Creek" κι από τότε είναι αχώριστες. Μάλιστα, η Busy Philipps μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ένα επικό throwback με εκείνη και τη Williams το 2001, ενώ στο κολάζ ακριβώς δίπλα υπήρχε και μία πρόσφατη φωτογραφία τους από το 2016. Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ