2016-12-25 13:17:12
Φωτογραφία για Δέκα λόγοι να αγαπάτε τις γιορτές εάν είστε γονείς
Είναι η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου Και αν έχετε παιδιά, τότε έχετε ακόμη περισσότερους λόγους να είστε ενθουσιασμένοι για τις επερχόμενες διακοπές.

Σίγουρα μπορεί να είναι μια αγχωτική και δαπανηρή εποχή, αλλά σκεφτείτε πόσο ωραίο είναι να είσαι γονιός κατά την εορταστική περίοδο. Σας παρουσιάζουμε 10 λόγους για τους οποίους πρέπει να αγαπάτε τις γιορτές, ειδικά αν έχετε παιδάκια.

Δεν τους πειράζει να ακούνε χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Τρελαίνεστε για το «All i want for Christmas is you» και κάθε χρόνο οι φίλοι σας σας κορόιδευαν για τις μουσικές σας επιλογές; Τώρα μπορείτε άφοβα να ακούτε την αγαπημένη σας Mariah Carey για μέρες και μάλιστα ίσως η κόρη σας να είναι εκείνη που σας ζητάει να το βάλετε στο repeat.

Κάνετε μια μικρή «ανακαίνιση» στο δέντρο σας κάθε δύο μέρες

Ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. Όλο και κάποιο στολίδι θα χαλάσει, θα κοντεύει να πέσει ή απλά θα έχει εξαφανιστεί! Αυτό σημαίνει ότι το δέντρο χρειάζεται ένα μικρό «σουλούπωμα» σχεδόν κάθε δύο μέρες ή απλά να έχετε συμβιβαστεί με το γεγονός ότι θα είναι εντάξει από τη μέση και πάνω.


Μπορείτε να βγάλετε την κλασική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τον Αϊ - Βασίλη.

Χριστούγεννα χωρίς φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη δεν γίνεται. Ακόμη καλύτερα αν έχετε ντύσει τα παιδιά αγιοβασιλάκια! Πολύ πιθανό βέβαια να βάλουν τα κλάματα -αν είναι μικρά- στη θέα ενός χοντρού παππούλη με ροδοκόκκινα μάγουλα, άσπρα γένια και κόκκινη στολή αλλά ακόμη κι έτσι, οι φωτογραφίες δεν παύουν να είναι ευχάριστες αναμνήσεις.

Το σπίτι σας μοσχοβολάει κανέλα και φρεσκοψημένα μπισκοτάκια

Ακόμη κι αν σας πάρει ώρα το μαγείρεμα και η κουζίνα σας γίνει χάλια, αξίζει να φτιάξετε μπισκοτάκια με τα παιδάκια σας. Είναι μια πολύ ωραία παράδοση που καλό είναι να υιοθετείτε κάθε χρόνο.

Έχετε την ευκαιρία να τους διδάξετε μαθήματα προσφοράς και ευγνωμοσύνης

Είναι εύκολο για τα παιδιά να παρασυρθούν αυτή την εποχή του χρόνου και να σας ζητάνε όλο και περισσότερα δώρα, έχετε όμως πολλές ευκαιρίες να τους δώσετε μαθήματα ζωής. Μάθετε στα παιδιά πόσο σημαντική είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της περιοχής σας.

Μπορείτε να τα δωροδοκήσετε με τον πιο εύκολο τρόπο.

Πέντε λέξεις. Ο Άγιος Βασίλης σε παρακολουθεί.

Μπορείτε να ξαναζήσετε όλα τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα παραμύθια και να ξαναδείτε όλες τις ταινίες

Υπάρχουν τόσο πολλά κλασικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια που δεν βαριέται κανείς να ακούει ξανά και ξανά όπως και αμέτρητες κινηματογραφικές ταινίες. Ποιος λέει όχι στη μαγεία των Χριστουγέννων ή στο Home Alone;

Έχετε κάποιες μέρες ελεύθερες μόνο για τα παιδιά

Ναι, αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε όσα στερηθήκατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορεί να είναι ένα ταξίδι, μια βόλτα στο λούνα παρκ ή απλά μια προβολή στο σινεμά. Το σημαντικό είναι ότι είστε όλοι μαζί. Και μπορείτε να παίξετε, να μιλήσετε, να αγκαλιαστείτε, να φιληθείτε.

Η πίστη τους στον Άγιο Βασίλη σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων

Όχι μόνο στον Αϊ-Βασίλη αλλά σε ολόκληρη τη μαγεία που περιβάλλει τα Χριστούγεννα. Όταν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια τα πάντα αποκτούν εντελώς διαφορετικό νόημα. Τα δώρα, το μπισκότα και το γάλα του Aϊ-Βασίλη, ο στολισμός, τα κάλαντα, είναι όλα πολύ μαγικά!

Αυτά τα λίγα που φέρνουν απίστευτη χαρά στα παιδιά είναι επίσης πολύ διασκεδαστικά και για τους γονείς.

Το λαμπερό βλέμμα στα μάτια τους

Όταν βλέπουν τα δώρα, τους Άγιους Βασίληδες στα καταστήματα, τις βόλτες στα διάφορα χριστουγεννιάτικα χωριά και εργαστήρια, η λάμψη στα μάτια τους είναι μοναδική! Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρες εμπειρίες για τα παιδιά που γεμίζουν όμως και με απίστευτη χαρά τους γονείς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ