2016-12-25 14:36:15
Φωτογραφία για Τόνια Σωτηροπούλου: «Μετάνιωσα που ήμουν σε σχέση με έναν άνθρωπο που δεν είχαμε κανένα κοινό»
Ο τίτλος Bond girl είναι παράσημο τιμής, αλλά η ίδια δεν είναι από τα κορίτσια εκείνα που θα το περιέφερε για μια ζωή..

. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και θριαμβικές δηλώσεις, η Τόνια Σωτηροπούλου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα τεσσάρων ταινιών, με το ελληνικό Bachelor να βρίσκεται ήδη στις αίθουσες και άλλες τρεις διεθνείς παραγωγές στις οποίες συμμετέχει να βγαίνουν στις αίθουσες τους πρώτους μήνες του 2017.

Φαίνεσαι αποφασιστική, πρώτα σκέφτεσαι διεξοδικά κάτι και στη συνέχεια υποστηρίζεις την απόφαση που πήρες; Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έδρασες έτσι;

Δεν μπορείς να το κάνεις πάντα. Για παράδειγμα, στον έρωτα… Ένα από τα πράγματα που μετάνιωσα ήταν να είμαι σε σχέση με ένα άτομο που δεν είχαμε κανένα κοινό και απλά ζήσαμε κάποιους μήνες ταλαιπωρίας. Κι ενώ το έβλεπα από την αρχή, δεν το σταμάτησα. Είχα την ανάγκη να είμαι με κάποιον εκείνη την εποχή, συμβιβάστηκα. Αυτό ήταν λάθος, γιατί μου στέρησε κάποιους μήνες που θα μπορούσα ψυχολογικά να είμαι καλύτερα. Κατανοώ πως κανείς δεν θέλει να είναι μόνος, πρέπει να αγαπάει και να αγαπιέται.


 Αλλά για να έρθει κάτι που πραγματικά θα σε κάνει να δίνεις και να παίρνεις, θα πρέπει πρώτα να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Πολλές φορές μπερδευόμαστε και θεωρούμε πως η ευτυχία μας εξαρτάται από τους άλλους. Το να είσαι σε μια σχέση δεν θα πρέπει να είναι μια απεγνωσμένη έκφραση σημαντικότητας, ότι δηλαδή «αντλώ τη σημαντικότητά μου από το γεγονός πως εσύ επιλέγεις να είσαι μαζί μου. Μπορεί να μην ταιριάζουμε σε 25 πράγματα, να έχουμε μόνο ένα κοινό ενδιαφέρον, αλλά τουλάχιστον είσαι μαζί μου». Αυτός είναι ένας φόβος που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου, οπότε προσπαθώ να το αποφεύγω.

Πριν από ενάμιση χρόνο, σε συνέντευξή σου στο People, είχες παραδεχτεί στον Μαρίνο Βυθούλκα πως ήσουν αγοροκόριτσο. Παραμένεις;

Θεωρώ πως έχω πιο αντρική ενέργεια από ό,τι γυναικεία. Είμαι πιο στιβαρή. Δεν είμαι η τυπική κοπέλα. Το καταλαβαίνω συγκριτικά με τις φίλες μου, που όταν βγούμε εκείνες θα είναι πολύ χαριτωμένες. Θα μου άρεσε, βέβαια, να εκπέμπω πολλή θηλυκότητα. Αυτό συμβαίνει όταν ντύνομαι πιο επίσημα, με φορέματα και ψηλοτάκουνα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ