2016-12-27 21:00:09
Φωτογραφία για Παγώνει τον Παπασταθόπουλο η Ρεάλ
Επειτα από δέκα χρόνια στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", το ενδεχόμενο ο Πέπε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να οδεύσει προς Κίνα, παρουσιάζεται ως κάτι περισσότερο από πιθανό στην Ισπανία. Προ ημερών, η ισπανική AS είχε επιμεληθεί ενός ρεπορτάζ το οποίο αφορούσε το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης. Εντός αυτού, αναφερόταν πως οι "μερένγκες" αναλογίζονταν δύο επιλογές, αναφορικά με το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού. Είτε την επιστροφή του 19χρονου Χεσούς Βαγιέχο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, είτε την κατάθεση πρότασης προς την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Σήμερα, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η τελική απόφαση από πλευράς Μαδριλένων, αναφορικά με το παραπάνω δίλημμα, πάρθηκε ήδη και είναι η επιστροφή του Βαγιέχο στη Μαδρίτη, τον ερχόμενο Ιούνιο. Σαφώς και ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το δεδομένο οικονομικό πλεονέκτημα της επιλογής ενός δικού της ποδοσφαιριστή
. Πέραν αυτού, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ρεάλ προτιμά να φέρει έναν παίκτη που δεν θα απειλήσει άμεσα τον Ράφαελ Βαράν για τη θέση του βασικού, όπως ενδεχομένως να γινόταν αν κινούνταν για τον Έλληνα στόπερ. Παρά ταύτα, η λογική λέει ότι οι "μερένγκες" θα διατηρήσουν τον 28χρονο στη μεταγραφική τους λίστα και θα κινηθούν για την απόκτησή του, μόνο σε περίπτωση που προκύψει κάποιο κενό στη μαδριλένικη οπισθοφυλακή. Όσον αφορά τον Βαγιέχο, η ομάδα της Μαδρίτης τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 από τη Ρεάλ Σαραγόσα, έναντι 6.000.000 ευρώ και υπογράφοντας εξαετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ