2012-05-19 16:10:08
Φωτογραφία για ΚΑΤΣΑΡΟΣ: ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός με δηλώσεις του στο "onsports.gr", τόνισε πως ευθύνη για το κάψιμο του πούλμαν του Ολυμπιακού φέρει καθαρά ο οδηγός, ενώ όπως επισήμανε ο ίδιος, φημολογείται ότι είναι συνέχεια όσων έγιναν στο μπάσκετ.

Το πούλμαν του Ολυμπιακού τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα, επισκιάζοντας τον σημερινό τελικό του πόλο ανδρών στο Αργοστόλι ανάμεσα σε Χίο και Βουλιαγμένη και φυσικά στο νησί είναι το βασικό θέμα συζήτησης.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός που νωρίτερα είχε βρεθεί στην αστυνομική διεύθυνση Κεφαλληνίας, τοποθετήθηκε για το συμβάν.

Αναλυτικά:

«Η Ομοσπονδία είχε περάσει το μήνυμα ότι οι αγώνες θα πρέπει να διεξαχθούν σε αθλητικά πλαίσια, μέσα και έξω από το κολυμβητήριο. Μέσα στο κολυμβητήριο υπήρξε αυστηρή ασφάλεια και δεν διαδραματίστηκε κανένα γεγονός. Όσον αφορά στην φύλαξη του πούλμαν, ήταν σε ένα χώρο πολύ μακριά από το κολυμβητήριο. Εκεί, δεν ξέρω ποιος μπορεί να φταίει, περαστικοί, φίλαθλοι κάποιου συγκεκριμένου σωματείου… Πάντως η Κολυμβητική Ομοσπονδία καταδικάζει αυτά τα γεγονότα και πιστεύω ότι δεν έχουν σχέση με τον χώρο του πόλο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.


Και συνεχίζει: «Ο Πρόεδρος και όλο το Δ.Σ. που βρίσκεται στο Αργοστόλι ήταν στην Διεύθυνση Κεφαλονιάς και μίλησε με τον ταξίαρχο που πραγματικά έδωσε τα πάντα και όσον αφορά στο κομμάτι της αστυνόμευσης ήταν άψογη. Όσον αφορά στο θέμα του ξενοδοχείου, δεν ξέρω σε τίνος αρμοδιότητα ήταν. Διαπιστώνεται από τα γεγονότα ότι το φταίξιμο είναι καθαρά του οδηγού του λεωφορείου. Έπρεπε το πούλμαν να είναι στο λιμεναρχείο και με δική του πρωτοβουλία το κράτησε στο ξενοδοχείο».

«Πολλοί λένε ότι είναι μια συνέχεια όσων έγιναν στο μπάσκετ. Από εκεί και πέρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τους αστυνομικούς», κατέληξε.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Greek euro tragedy nears final act
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Greek euro tragedy nears final act
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ