2012-05-19 23:04:02
Φωτογραφία για Διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ: Άλλα λέει ο Τσίπρας κι άλλα ο Δραγασάκης! [ΒΙΝΤΕΟ]
Όταν αποφασίσετε τι θέλετε, πείτε μας να ξέρουμε κι εμείς, ρε παιδιά Τη στιγμή που ο Τσίπρας έκανε, στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, για ακόμη μία φορά μεγάλη κωλοτούμπα, λέγοντας ότι δε θα καταγγείλει το μνημόνιο αλλά θα το επαναδιαπραγματευτεί, ο ο Γιάννης Δραγασάκης, υπεύθυνος του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, λέει άλλα. "Υπάρχει ανάγκη μιας συνολικής αναδιαπραγμάτευσης του μέλλοντός μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ετοιμότητα για μονομερείς ενέργειες, εάν προκληθούμε γι' αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

O κ Δραγασάκης παραδέχεται πάντως ότι ο αναγκαστικός εσωτερικός δανεισμός, για τον οποίο μίλησε ο Μανώλης Γλέζος, μπορεί να υπάρχει ως΄"σχεδιο Β" εάν χρειαστεί να κλείσει γρήγορα το πρωτογενές έλλειμμα για λόγους εθνικής ασφάλειας ή ύψιστης κοινωνικής ανάγκης.

Διευκρινίζει ότι τότε θα χρειαστούν μη συμβατά μέσα και όχι κατ' ανάγκη το συγκεκριμένο.

Άλλα λέει ο Τσίπρας

Στην συνέντευξή του, προς τον Γιώργο Αυτιά, που θα μεταδοθεί αύριο το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε ότι πλέον δε συζητά για κατάργηση αλλά για αναθεώρηση του μνημονίου!!! Είναι κάτι που εγγράφως είχε τονίσει προς τους ευρωπαίους ηγέτες και πριν από περίπου 10 ημέρες και τώρα το επαναλαμβάνει σε συνέντευξή του!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ