2012-05-20 01:50:41
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ... ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα θα σηματοδοτήσει ουσιώδεις εξελίξεις για τον αντί-Βαλβέρδε με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα φέρει νέα ονόματα από το Μόναχο.

Με καινούρια ονόματα θα επιστρέψει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το Μόναχο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους συνεργάτες του κάνουν σε καθημερινή βάση επαφές προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι πιθανότητες να ανακύψουν νέα πρόσωπα για τον πάγκο, ορισμένα εκ των οποίων θα κάνουν αίσθηση, είναι ουκ ολίγες. Από την Δευτέρα και μετά ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας θα επιδιώξει να... τρέξει τις εξελίξεις στο εν λόγω μέτωπο έτσι ώστε να βρεθεί ο ιδανικός τεχνικός για την ομάδα του το συντομότερο δυνατό.

Πάντως όπως έχει εκτιμηθεί από τις προηγούμενες μέρες μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει ξεκαθαριστεί οριστικά το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» για την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας. Η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι δύο χώρες που έχουν το προβάδισμα ενώ όπως σας αναφέραμε και πιο πριν ο Ολυμπιακός εξετάζει και τεχνικούς από τις Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Λατινική Αμερική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ