2012-05-20 10:49:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο αποχαιρετισμός του Φερέιρα. Δευτέρα ανακοινώνεται ο Δώνης!
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση για τη σεζόν 2011-12 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ομιλία του προς τους πράσινους να δείχνει ότι διανύει τις τελευταίες του μέρες στο Τριφύλλι....

Χαρακτηριστικά ο 65χρονος προπονητής είπε μεταξύ άλλων:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) ολοκληρώνουμε μία δύσκολη σεζόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε μαζί. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία γι αυτό θέλω να σας πω ότι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.

Όποιος από εσάς πάει στην Πορτογαλία το τηλέφωνό μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παραμικρό από εμένα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά και παλέψαμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες»

Ο Φερέιρα στη συνέχεια μίλησε σε κάποιους παίκτες ξεχωριστά και είπε μεταξύ άλλων στον Καρνέζη:"Είσαι απογοητευμένος που δεν κλήθηκες στην εθνική για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά σκέψου σε τι κατάσταση ήσουνα πριν από 4 μήνες".


Στον Νίνη ο οποίος από το καλοκαίρι θα παίζει στην Πάρμα είπε: "Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού σου για να πετύχεις στην Ιταλία" και μάλιστα του έφερε ως παράδειγμα τον Πίρλο.

Στον Καραγκούνη είπε: "Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου" ενώ συμβούλεψε τον Χριστοδουλόπουλο λέγοντας: "Πρέπει να βελτιώσεις το παιχνίδι σου για να κάνεις μεγάλη καριέρα".

Οι συμβουλές συνεχίστηκαν με τον Φερέιρα να απευθύνεται στον Μαυρία αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς άσους σημειώνοντας: "Δεν πρέπει να σκέφτεστε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους αλλά πως θα γίνεται καλύτεροι".

Τέλος, ευχαρίστησε και τους λεγόμενους παλιούς παίκτες της ομάδας, τους Βύντρα-Κοτσόλη-Καντέ-Σαρέγκι για την άψογη συνεργασία και την καλή χρονιά.

Ίσως και τη Δευτέρα ο Δώνης!

Την είδηση την μετέδωσε το planet-greece κατ΄αποκλειστικότητα την περασμένη Τετάρτη (διαβάστε εδώ) κι όλα δείχνουν ότι μένουν απλά οι επίσημες ανακοινώσεις για να επιβεβαιωθούμε, ιδιαίτερα μετά την ομιλία Φερέιρα.

Σύμφωνα με νέες, αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το όνομα του Δώνη ακόμη και τη Δευτέρα, με κάποιους ωστόσο από την ΠΑΕ να υποστηρίζουν ότι ίσως αργήσει μερικές ημέρες ακόμη.

Όπως και να 'χει, πάντως, η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει υπό τις εντολές του Δώνη.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
80 χρόνια Valentino
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
80 χρόνια Valentino
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ