2012-05-20 10:53:03
Φωτογραφία για Το ντέρμπι της Ελλάδας με την Ευρώπη σε φόντο εκλογών στο Κυριακάτικο Τύπο
Τo ντέρμπι των αναμετρήσεων με τις δημοσκοπήσεις αλλά και η στασιμότητα στα οικονομικά θέματα με την γκάφα της κας Μέρκελ αποτυπώνονται στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το www.greekmme.gr.

Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' αναφέρει στο κεντρικό θέμα ότι "Ανατροπή τάσεων δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις-Η τελική αναμέτρηση-Η τραυματισμένη Ν.Δ. ανασυντάσσεται για να αποτρέψει στις 17 Ιουνίου την περιπέτεια που ονειρεύεται ο Τσίπρας-Οι κινήσεις Σαμαρά για να διορθώσει το αποτέλεσμα της 6ης Μαίου και οι συγκρούσεις στις συνιστώσες του Αλέξη".

Το'ΒΗΜΑ της Κυριακής' εξηγεί ότι 'Τα παιχνίδια κομμάτων και Βρυξελλών και η αγωνία των πολιτών-Μυστικά και ψέμματα για την δραχμή και το Ευρώ-Σε εκλογές δημοψήφισμα οδηγεί η ωμή παρέμβαση της Μέρκελ- ραντεβού και παζάρια στη δεξιά πολυκατοικία" γράφει η εφημερίδα του Ψυχάρη ο υιός του οποίος βρίσκεται σε αυτή...την πολυκατοικία πλέον Το 'ΕΘΝΟΣ' προσυπογράφει στο κύριο θέμα λέγοντας ότι "Η Ελλάδα ψηφίζει στις 17 Ιουνίου και η Ε.Ε. αποφασίζει στις 18 Ιουνίου-Μαστίγιο ή καρότο- Σχέδιο Α' όπου βλέπει εκτός τρένου της Ευρώπης η Ελλάδα να καταγγείλει την δανειακή σύμβαση και σχέδιο Β' Χαλάρωση του μνημονίου και κεφάλαια για την ανάπτυξη με σταθερή κυβέρνηση".


Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προσθέτει ότι "Έτοιμη για όλα η Ευρώπη-Καλό σενάριο με πακέτο ανάπτυξης για την Ελλάδα και το κακό που προβλέπει επιστροφή στη δραχμή οπότε έχουμε εξελίξεις".

Ο ΄ΤΥΠΟΣ της Κυριακής' συμπληρώνει ότι 'Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου προτείνει στην Ευρώπη ο Σαμαράς-Πακέτο αλλαγών σε φόρους και συντάξεις-Αποκατάσταση χαμηλοσυνταξιούχων με αυξήσεις, μείωση συντελεστών ΦΠΑ και φορολογίας επιχειρήσεων, επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι 3 χρόνια".

Το ΄ΠΡΩΤΟ Θέμα' αναλύει ότι "Σε 10 ημέρες φύγανε τόσα λεφτά όσο το 2010-Σχέδιο για όριο στις αναλήψεις αν συνεχιστεί η εκροή 1 δις ευρώ κάθε ημέρα, έκτακτη σύσκεψη 25 ειδικών με την Ε.Ε., εισήγηση για μισό μισθό στο Δημόσιο τον Ιούνιο, ήδη περιορίζεται εντέχνως η μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό"....

Με τίτλο: "Ντέρμπι στην Αθήνα-άγχος στο Βερολίνο!" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία φιλοξενεί μεγάλη δημοσκόπηση της MRB. Σύμφωνα με την έρευνα, η ΝΔ προηγείται με 20,1% έναντι 19,6% του ΣΥΡΙΖΑ και 11,9% του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ενώ η παράσταση νίκης δείχνει ΣΥΡΙΖΑ. Η Realnews έχει εκτενές και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια-Μέρκελ, καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε "'άνοιγμα" δίδοντας υποσχέσεις για αναπτυξιακό πακέτο. Παράλληλα, δημοσιεύεται όλο το παρασκήνιο για τη συζήτηση περί δημοψηφίσματος. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Θέλουμε απαντήσεις!" και αναφέρεται σε όσα πρέπει να ξεκαθαρίσουν Σαμαράς και Τσίπρας ενόψει της επόμενης μέρας των εκλογών.

To 'AΡΘΡΟ' υπογραμμίζει ότι "Το πελατειακό κράτος, οι συντεχνίες και οι εργατοπατέρες στοιχίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ-Καταφύγιο του παρασιτικού ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ-Αδύνατη και μη ρεαλιστική η επαναδιαπραγμάτευση του πυρήνα του Μνημονίου"...

Το 'ΠΑΡΟΝ της κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Ενώ η χώρα βρίσκεται στο κόκκινο-Μέχρις εσχάτων η σύγκρουση Σαμαρά και Τσίπρα-Ρεύμα επιστροφής στην γαλάζια πολυκατοικία, επιχείριση επανασύστασης της κεντροαριστεράς από τον Βενιζέλο, Ντέρμπι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις".

Η 'ΒΡΑΔΥΝΗ' προτείνει "Πως θα κάνετε αυτασφάλιση και οδηγός για όλα τα ταμεία-τι πρέπει να προσέξουν όσοι θέλουν να βγουν στην σύνταξη και τους λείπουν ένσημα".

 

www.greekmme.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ