2012-05-20 11:09:05
Φωτογραφία για Είστε παντρεμένες; 'Εχετε ψυχή!
Ποιος είπε ότι οι παντρεμένες δεν έχουν ψυχή; Και μάλιστα πολύ δυνατή αρκεί να ξέρουν πώς να την χρησιμοποιούν. Έτσι, εάν έχουν σταματήσει να το κάνουν, δεν φταίνε μόνο οι σύζυγοί τους, τους οποίους κατηγορούν πάντα. Φταίνε και εκείνες που δεν φροντίζουν να κάνουν τα απαραίτητα για να μην πιάσει η σεξουαλική τους ζωή… πάτο.

Οι περισσότεροι ειδικοί σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικής ζωής συμφωνούν ότι οι γυναίκες μετά από μερικά χρόνια έγγαμου βίου «πέφτουν» σε παγίδες. Ποιες είναι αυτές;

Αρνούνται να πάρουν πρωτοβουλίες

Πολλές φορές φοβούνται ότι θα γίνουν πιεστικές ή θέλουν να το παίξουν κυρίες και γι’ αυτό δεν απελευθερώνονται. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες αρνούνται να κάνουν το πρώτο βήμα γιατί θεωρούν ότι αυτό είναι καθαρά αντρική υπόθεση.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πάντως πως οι άνδρες θέλουν να νιώθουν εξίσου ποθητοί από τις γυναίκες. Έτσι, το να μην αναλαμβάνει η γυναίκα πρωτοβουλία κάνει πολλούς άνδρες να πιστεύουν ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει σεξ μαζί τους, κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει.


Κάντε, λοιπόν, το πρώτο βήμα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο άνδρας σας θα το εκτιμήσει και θα ανταποκριθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα κόμπλεξ της εμφάνισης

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ είναι ότι ανησυχούν για το σώμα τους.

Οι ειδικοί, ωστόσο, υποστηρίζουν πως σχεδόν κανένας άνδρας δεν προσέχει εκείνη την ώρα όλα αυτά που οι γυναίκες φοβούνται. Αντίθετα, θέλουν την σύντροφό τους εντελώς απελευθερωμένη.

Πιστεύουν ότι το σεξ είναι μια ακόμη ανάγκη

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως για τους άνδρες το σεξ είναι απλά μία ευχαρίστηση. Και γι’ αυτό οι ειδικοί τις παροτρύνουν λέγοντας τους ότι οι άντρες θεωρούν ότι είναι μια πιο σημαντική πράξη.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι έρευνες που συμπεραίνουν πως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες βρίσκουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση όταν κάνουν σεξ στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης που τους δημιουργεί άνεση και οικειότητα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ