2017-10-18 09:18:49
Φωτογραφία για Γιώργος Μαζωνάκης: Δείτε την εντυπωσιακή αδερφή του - Κούκλα
Ποια η πανέμορφη αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη; Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε την πιο όμορφη αδερφή διάσημου Έλληνα, σίγουρα το μυαλό μας θα πήγαινε στη Βάσω Μαζωνάκη.

Πρόκειται για τη μεγάλη αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη η οποία δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του, καθώς πέρα από την αδερφική αγάπη που τους ενώνει, συνεργάζονται στενά όσον αφορά στα επαγγελματικά του βήματα.

Για την ακρίβεια, η Βάσω είναι το πρόσωπο που κανονίζει τα πάντα για τον αδερφό της, ενώ δύσκολα θα τη μπερδέψει κανείς με άλλη, καθώς είναι… ίδια ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ανοιχτόχρωμη, με τα ίδια μπλε μάτια και το ίδιο ύφος, είναι πράγματι ολόιδια με τον Γιώργο Μαζωνάκη παρά το γεγονός πως δεν είναι δίδυμοι.

Η Βάσω περνά μερικά χρόνια τον αδερφό της, με τους δυο τους να έχουν και μια μικρότερη αδερφή, τη Μαρία, που όμως είναι τελείως διαφορετική εμφανισιακά.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Μαρία Μαζωνάκη ασχολείται ενεργά με τις επαγγελματικές υποθέσεις του αδερφού τους, καθώς ο τραγουδιστής θέλει δικούς του ανθρώπους στην ομάδα του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ