2018-01-09 11:23:58
Φωτογραφία για Πομφόλυγες για να σπάσει τα ισόβια λέει η ΕΛΑΣ για τη νέα κατάθεση του ύποπτου δολοφονίας της Δώρας
Καταρχήν, κάθε νέο στοιχείο και κάθε νέα κατάθεση, ειδικά για μια πολύκροτη υπόθεση δολοφονίς, οφείλει και πρέπει ο οποιοσδήποτε, πολύ περισσότερο οι εντεταλμένες αρχές, να την

εξετάζουν και να τη διερευνούν.

Όμως, για όλα όσα τώρα ξεκίνησε να υποστηρίζει ο συλληφθείς για τρη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, φαίνεται πως, κατά την εκτίμηση αρμόδιων αξιωματικών που μίλησαν στο bloko.gr, να μπάζει νερά και μάλιστα από παντού.

Το πρώτο ερώτημα που ανακύπτει ήταν γιατί δεν είπε αυτή την εκδοχή από την αρχή. Ίσως να φοβόταν θα μπορούσε να ήτα μια απάντηση, χαμηλής ωστόσο λογικής βάσης. Πριν όμως να δούμε τι λένε για όσα νέα επιδαψιλεύει στην υπόθεση, χωρίς πάντως ονόματα και διευθύνσεις, ας σταθούμε σε μια κρίσιμη παράμετρο. Για μια ληστεία μετά φόνου, το χαρτί της τοξικομανίας δεν "σπάει" στο δικαστήριο ως ελαφρυντικό, τα ισόβια δεσμά.

Συνεπώς, μια νέα εκδοχή όπως αυτή που παρουσιάζεται, ίσως να έκλινε την πλάστιγγα ευνοϊκά προς το μέρος του και προφανώς αυτός είναι ο στόχος.


Και πάμε στα επιμέρους στοιχεία.

Συμβόλαιο θανάτου με μαχαίρι; Αληθινά πρωτότυπο και πρωτοφανές. Όμως για όλα θα μπορούσε να υπάρξει η πρώτη φορά θα μπορούσε ν' αντιτάξει κάποιος.

Γιατί πήρε την τσάντα με τα 5 ευρώ, αφού είχε εξασφαλισμένες 30.000 ευρώ; Ίσως επειδή σκόπευε ν' αποπροσανατολίσει σκηνοθετώντας ληστεία, είναι μια άλλη ικανοποιητική εξήγηση.

Με βάση ποια ... "προϋπηρεσία" ως εκτελεστή πληρωμένων κοντράτων θανάτου τον βρήκε ο ηθικός αυτουργός, δεδομένου ότι, παρά τα όσα ασυνάρτητα έλεγε και υποστήριζε αρχικά ο πατέρας της Δώρας, ποτέ της δεν ασχολήθηκε ως εφοριακός με μεγάλες- δύσκολες υποθέσεις. Απλή ελεγκτής όπως αποδείχθηκε υπήρξε και οι φάκελοι που χειρίστηκε ήταν ήσσονος σημασίας. Επίσης, κανείς από το ευρύτερο περιβάλλον της Δώρας δεν προέκυψε να είχε την οποιαδήποτε παραμικρή επικοινωνία με τον τοξικομανή. Και στο κάτω κάτω της γραφής, που είναι τα λεφτά;

Συμβόλαιο θανάτου με κοπέλας με αυτο το προφίλ για 30.000 ευρώ; Οι αστυνομικοί αντιτείνουν ότι στην "αγορά" βρίσκει ο οποιοσδήποτε μυημένος πιστόλια ακριβείας με 2.000 και 3.000 ευρώ. Ποιος θα έδινε 30.000 ευρώ για το κεφάλι της Δώρας; Καταλήγουν.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως όταν θα ερωτηθεί για το ποιος του ανάθεσε την εντολή θανάτου, ο συλληφθείς θα υποστηρίξει ότι δεν τους γνώριζε και πως το μονο που ξέρει είναι ότι συναντήθηκε με δύο άτομα. Έναν ψηλό κι έναν κοντό. Όπως στα παραμύθια.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ