2018-02-07 11:57:02
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του ΥΠΕΘΑ
Έκρηξη από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι σημειώθηκε τα ξημερώματα της 06/02/18 στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, δίπλα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες τοποθέτησαν τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο πίσω μέρος του κτιρίου και η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 04.00.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές σε δύο μονάδες κλιματισμού και σε ένα παράθυρο, ενώ εκδηλώθηκε φωτιά που ευτυχώς περιορίστηκε στο εξωτερικό τμήμα του κτιρίου και κατασβέστηκε άμεσα από πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν στο σημείο.

Στο Γραφείο του ΥΠΕΘΑ έσπευσαν και αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που συγκέντρωσαν υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό και άλλα στοιχεία, με στόχο να ξεκινήσουν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από το Γ’ Σώμα Στρατού.


(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 07/02/18 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ