2018-02-21 09:20:26
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Την κατηγόρησε τηλεθεάτρια, αλλά απάντησε!
Με παριζιάνικο «αέρα», λόγω του ταξιδιού της στην γαλλική πρωτεύουσα, επέστρεψε στο πόστο της μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, η εκπομπή της φαίνεται ότι προκάλεσε ερωτήματα σε κάποιους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο με το look της στην εκπομπή της Τρίτης και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν το βίντεο, όμως, υπήρξε και μία follower που υποστήριξε πως η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Η εκπομπή ήταν γραμμένη, δεν πρόσεξε κανείς ότι έχει ίδιο μακιγιάζ-μαλλιά με την Παρασκευή. Και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην επικαιρότητα…», έγραψε χαρακτηριστικά, με την Ελένη να παίρνει δημόσια θέση και να την διαψεύδει, απαντώντας «γιατί αγάπη μου το λες αυτό; Το τρακάρισμα του γνωστού τραγουδιστή χθες δεν έγινε; Αυτό δεν είναι επικαιρότητα; Φιλάκια πολλά!».

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ το εν λόγω σχόλιο και η απάντηση της παρουσιάστριας είχαν πυροδοτήσει την διαδικτυακή κουβέντα, η follower που το έγραψε το διέγραψε http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ