2018-02-21 12:33:34
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους... για την Τράπεζα Πειραιώς στην ΚΑΤΟΥΝΑ - Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μετακόμιση του υποκαταστήματος (ΦΩΤΟ)
             

         Τέλος και επίσημα για το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Κατούνα. Στον Αμφιλοχία μεταφέρει τις εργασίες του. Με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι από αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουάριου 2018 το κατάστημα της Κατούνα, μεταφέρει τις εργασίες της, στην Αμφιλοχία. 

      Αυτή την στιγμή στην Τράπεζα Πειραιώς, είναι σε εξέλιξη το ξήλωμα των πινακίδων και η μετακόμιση από υπαλλήλους της Τράπεζας και η απόφαση για κλείσιμο της Τράπεζας είναι οριστική και αμετάκλητη......        Η κίνηση αυτή θεωρείται ως το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία και στην υποβάθμιση της ποιότητας των κατοίκων της Κατούνας και της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνταν από το υποκατάστημα αυτό, με καθαρά αγροτικό προσανατολισμό με τον οποίο κατά κύριο λόγο συναλλασσόταν η συγκεκριμένη τράπεζα.

    Η αναστάτωση και ο προβληματισμός τις τελευταίες ώρες στην Κατούνα είναι πολύ μεγάλος και η οργή προς κάθε κατεύθυνση εξίσου ατελείωτη. Η αφαίμαξη μιας σειράς δημοσίων υπηρεσιών που έδιναν μια κάποια οικονομική ζωή στον τόπο, έχουν φέρει τα αποτελέσματα της ερημοποίησης της Κατούνας και σε απόγνωση τους κατοίκους της!...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκέψεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ