2018-02-28 16:40:35
Φωτογραφία για Έκπληξη! Δεν εμφανίστηκε ο σεφ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όμως η Ελένη απάντησε...
Στα… κρύα του λουτρού άφησε την Ελένη Μενεγάκη ο μάγειρας της εκπομπής της, ο οποίος «έκλεισε» ταξίδι στο Εξωτερικό και δεν πήγε στο πλατό, κάτι για τον οποίο την ενημέρωσε μέσω Instagram!

«Λοιπόν έχω κάνει μια βλακεία. Ενώ έχω εκπομπή αύριο και θα μαγείρευα μαροκινό κοτόπουλο, έκλεισα εισιτήριο για να φύγω στις 7 το πρωί. Και επειδή η Ελένη σίγουρα κοιμάται και δεν πρόκειται να δει τα stories μου και γι’ αυτό το κάνω άλλωστε, ψάχνω έναν τρόπο να της το πω αύριο, όταν κατέβω από το αεροπλάνο το μεσημέρι», ανέφερε ο Τζορτζ Παπακώστας σε story που «ανέβασε» στο Instagram.

Αντί για το πλατό, ο μάγειρας βρέθηκε στο Κάιρο, ενώ, λίγο πριν πετάξει, έστειλε μήνυμα προς την παρουσιάστρια, ξανά μέσω του Instagram, λέγοντάς της ότι την αγαπά πολύ , αλλά κατά λάθος έκλεισε εισιτήριο για σήμερα αντί για αύριο.

Φυσικά, η απουσία και τα μηνύματα του σεφ δεν έμειναν ασχολίαστα
. «Άλλον περίμενα να δω, κι άλλον είδα! Αλλά πολύ χαίρομαι που τον βλέπω», είπε η Ελένη προλογίζοντας τον Πέτρο Συρίγο, που αντικατέστησε τον Τζορτζ Παπακώστα και, όλο νόημα, πρόσθεσε: «χθες, μου έλεγε ότι φεύγει μεθαύριο, προχθές είπε ότι φεύγει αύριο. Ο Χριστός και η Παναγία! Μάλλον δεν ήξερε κι αυτός. Χρειάζεται διακοπές. Καλά έκανες και ήρθες να κάνουμε τη συνταγή του. Ας κάτσει να ξεκουραστεί λίγο, γιατί αν χάνει τις ημέρες δεν πάμε καλά!».

Βάσει του χαρακτήρα και της πορείας της παρουσιάστριας, το εν λόγω γεγονός σίγουρα θα την ενόχλησε καθώς φημίζεται για τον επαγγελματισμό της. Βέβαια, με τον σεφ φαίνεται να έχει μια καλή «χημεία» και σχέση, οπότε δεν αποκλείεται να τον συγχωρέσει για το λάθος!

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ