2018-03-01 14:36:20
Φωτογραφία για 10 αλήθειες για τη φοιτητική ζωή στο Λονδίνο
Η πόλη που ο ήλιος εμφανίζεται σπάνια και όταν αυτό συμβαίνει οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να οργανώσουν εθνική αργία. Η πόλη στην οποία δεν κυκλοφορείς χωρίς ομπρέλα και oyster.

Η πόλη που μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη ελευθερία και τον τρόμο παράλληλα – σίγουρα μια φορά στη ζωή σου θα χαθείς σε αυτή. Παρακάτω θα βρεις ή θα θυμηθείς – αν το έχεις βιώσει – 10 πράγματα που αναπόφευκτα βιώνει ένας φοιτητής στο Λονδίνο.

1. Τα ποτά είναι πανάκριβα και μια βραδιά έξω θα σου κοστίσει 10 φορές περισσότερο από αυτή των φίλων σου που πήγαν να σπουδάσουν βόρεια. Αν είναι να πουλήσουμε το νεφρό μας για ένα ουισκάκι, άστο καλύτερα 2. Παρά το γεγονός ότι τα χρήματά σου για αυτό το μήνα έκαναν φτερά, πάντα με ένα μαγικό τρόπο θα βρεις κι άλλα για να τα ξοδέψεις στo Topshop. Στην Oxford Street. ΑΧ.

3. Εάν χρειαστεί να αλλάξεις σπίτι θα συνειδητοποιήσεις πως είναι σα να δίνεις λεφτά για παλάτι. Οπότε μήπως να μετακόμιζες απευθείας στο Buckingham;


4. Χριστουγεννιάτικο ξωτικό στα Harrods. Γενικά πολλές περίεργες δουλειές, από τις οποίες σίγουρα έχεις περάσει.

5. Έχεις γνωρίσεις τους πιο τρελούς ανθρώπους στο Λονδίνο και μάλλον θα γίνουν οι φίλοι σου.

6. Δε θα καταφέρεις ποτέ να ξεχωρίσεις ποιοι ντύνονται πραγματικά καλά και ποιοι δεν έχουν ιδέα τι κάνουν.

7. Θα κάνεις την εγγραφή σου στη Βρετανική Βιβλιοθήκη και θα ανακαλύψεις ότι είναι ανούσιο αφού ποτέ δεν θα είσαι διατεθειμένη να πληρώσεις το ταξί μέχρι εκεί.

8. Τα αξιοθέατα του Λονδίνου τα βλέπεις μόνο όταν έρχονται οι γονείς σου.

9. Έχεις γίνει expert στο να ανακαλύπτεις δωρεάν πράγματα για να περνάς το χρόνο σου, όπως πάρκα και μουσεία.

10. Δεν έχεις δοκιμάσει κανένα από όλα αυτά τα εστιατόρια που κατά καιρούς βάζεις στη λίστα σου. Απλά περιμένεις να έρθουν ξανά οι γονείς σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ