2012-05-31 21:58:37
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ Ο ΠΑΟ
Ο ΠΑΟ αδειοδοτήθηκε παρουσιάζοντας χαρτιά φαντάσματα και... νομικά τερτίπια από την ΕΠΟ, η οποία είναι απλώς παρατηρητής, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, που κατακεραυνώνει τους "πράσινους" για τις μεθόδους τους.

Ο κ. Θεοδωρίδης είπε αναλυτικά:

«Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον ΠΑΟ ας βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη και ας μην προσπαθούν να γλιτώσουν με φακέλους φαντάσματα και με νομικά τερτίπια. Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να την πληρώνει πάντα ο νοικοκύρης. Εμείς δηλαδή γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ;

Γιατί να ξεκινάμε από την ίδια ευθεία με αυτούς που καταστρατήγησαν τους κανονισμούς; Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς και κακώς είναι σήμερα στις θέσεις. Απορώ με τους παράγοντες των άλλων ομάδων που βλέπουν αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ να εξελίσσεται και διατηρούν την ηρεμία τους. Εμείς θέλουμε όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές. Και αφού αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟ, για ποιο λόγο να μην πάρουν άδεια και οι υπόλοιπες ομάδες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ