2012-06-03 21:26:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ Η... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΑ!
Άμεση προτεραιότητα των ιδιοκτητών του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακού, είναι η επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας με τον άνθρωπο που "έχτισε" τον φετινό Ολυμπιακό, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η φετινή σεζόν τελείωσε ονειρικά για τον μπασκετικό Ολυμπιακό και ο "Ντούντα" ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της φρενήρης πορείας του αναγεννημένου Ολυμπιακού. Ήταν αυτός, που έδωσε οντότητα και προσωπικότητα νικητή στα... «μωρά» Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη, Κάιλ Χάινς, Έισι Λο, Τζόι Ντόρσει, Πέρο Άντιτς, Μάρκο Κέσελ κατά κύριο λόγο επανέφεραν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης!

Είναι δεδομένη και λογική η πρόθεση των ιδιοκτητών του Θρύλου να επεκτείνουν την επιτυχημένη τους συνεργασία με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Ο κορυφαίος και πλέον πολυνίκης προπονητής της Ευρώπης βρίσκεται αυτή την στιγμή στο τιμόνι του Ολυμπιακού και οι Αγγελόπουλοι, δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο του αποχωρισμού!


Ο Σέρβος προπονητής από την πλευρά του εάν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο θα το κάνει μόνο για τον Ολυμπαικό! Όπως έκανε και το καλοκαίρι του 2010 την ...εξαίρεση και επέστρεψε στον αγαπημένο του Ολυμπιακό αποδεχόμενος την πρόταση των ιθυνόντων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, έτσι και τώρα και με την ευτυχία για την διπλή επιτυχία να είναι ακόμα πολύ νωπή, αναμένεται να πει το πολυπόθητο «ναι»!

Εφόσον όλα πάνε καλά λοιπόν, θα συνεχίσει η ομάδα μας να έχει στον πάγκο της το δάσκαλο, ενώ οι απέναντι θα έχουν το μαθητή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ