2012-06-04 02:06:21
Φωτογραφία για Σενάρια για ΠΑΟΚ και Κλέιτον
Η παρουσία του Σίλβα Κλέιτον στη Χαλκιδική και το πρέσινγκ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ φούντωσαν τα σενάρια συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους".

Στην Χαλκιδική βρέθηκε την Κυριακή (3/6) ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος, του οποίου το όνομα ακούγεται για τον ΠΑΟΚ, έδωσε μάλιστα το "παρών" σε μπιτς μπαρ που ανήκει στο μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου", Στέφανου Σαράτση, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος συμμετείχε σε αγώνες ποδοβόλει μαζί με τους Λουτσιάνο, Καρντόζο, Ουέλινγκτον, Μπρίτο, αλλά και Βέλα Τζούνιορ και γενικώς η παρουσία του εκεί φούντωσε τα σενάρια πιθανής συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους".

Μαζί του ήταν ακόμη και ο γνωστός ατζέντης, Δημήτρης Καγιόγλου, ο οποίος πάντως δεν έχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου.

Ο ίδιος ο παίκτης δέχτηκε πρέσινγκ από τους φίλους του ΠΑΟΚ για να παίξει στον "Δικέφαλο" και δεν έκρυψε πως τον ενδιαφέρει αυτή προοπτική και από πλευράς τρόπου ζωής, αφού εκτός όλων των άλλων έχει στενούς δεσμούς με την Θεσσαλονίκη, ενώ η γυναίκα του κατάγεται από την Λάρισα και άρα θα είναι κοντά σε αυτήν σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.


Στα θετικά ενδεχόμενου γάμου είναι και το ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει την δυνατότητα να τον τροφοδοτεί με καλές μπαλιές.

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει πως υπήρξε κάποια επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κλέιτον έχει πολύ καλές προτάσεις από κυπριακές ομάδες.

Κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση του δεν είναι εύκολη αφού έχει υψηλό κασέ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ