2012-06-04 07:54:03
Φωτογραφία για Euro 2012: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα για την Εθνική
Στο... στρατηγείο της, στη Βαρσοβία, βρίσκεται από χθες (3/6) η αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του EURO 2012, το οποίο ανοίγει τις «πύλες» του την Παρασκευή (8/6), με το παιχνίδι ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

Στο διάστημα αυτό, αρχής γενομένης από σήμερα (4/6), ο Φερνάντο Σάντος θα προσθέσει τις τελευταίες του... πινελιές, προκειμένου να παρουσιαστεί η «γαλανόλευκη» όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Σλοβενία (22/5) και την Αρμενία (31/5).

Σε αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετώπισε προβλήματα απουσιών, καθώς στο πρώτο ματς τραυματίστηκε ο Τοροσίδης, ενώ στο δεύτερο δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο ο αμυντικός του Ολυμπιακού, όσο και οΣωτήρης Νίνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία ενόχληση στην αριστερή ωμοπλάτη.

Ο 22άχρονος μέσος «μπήκε» χθες (3/6) στον κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, στην Αθήνα, ενώ οΤοροσίδης αναμένεται να μπει σήμερα, στο Λεγκιόνοβο, όπου θα πραγματοποιούνται για το επόμενο διάστημα οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στην Πολωνία
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ