2012-06-04 13:36:50
Φωτογραφία για Φαβορί η Μπάρτσα για την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo" η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πόντους για την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ κερδίζει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo".

Ο διεθνής Ισπανός βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπάρτσα, με τη δεύτερη να έχει ένα προβάδισμα.

Ο λόγος σύμφωνα με το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας είναι οι κακές σχέσεις που έχουν οι πρόεδροι των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ. Ο Τζόσουα Ουρούτια είναι ακόμα εξοργισμένος από την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να μη δώσει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας και δε θα ήθελε να πουλήσει παίκτη του στους Μαδριλένους.

Συν τοις άλλοις, οι "μπλαουγκράνα" έχουν ένα ακόμη στοιχείο υπέρ τους, τους πολλούς διεθνείς στην εθνική Ισπανίας, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει το ψηστήρι. Το ίδιο είχε γίνει άλλωστε και με την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγκας, όταν οι Ισπανοί παίκτες της Μπαρτσελόνα έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του πρώην παίκτη της Άρσεναλ στη Βαρκελώνη.


Ωστόσο, οι Βάσκοι δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν αναίμακτα έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.Με δεδομένη την παραμονή του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο,ο σύλλογος θα ήθελε να κρατήσει όλα του τα μεγάλα αστέρια και έτσι η μόνη περίπτωση πώλησης του Μαρτίνεθ είναι αν γίνει πρόταση ισόποση της ρήτρας του. Τέλος, να σημειωθεί πως ως τώρα δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου κάποια επίσημη πρόταση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ