2012-06-04 17:35:03
Φωτογραφία για Θα ψηφίσω Σαμαρά μόνο και μόνο από αντίδραση, δηλώνει αναγνώστης
Ναι καλά ακούσατε. το ξέρω ότι μας τα φάγανε, αλλά αυτό που πάει να γίνει είναι 1000 φορές χειρότερο. Συμφωνώ ότι κάνεις τους δεν κάνει για πολιτικος και ότι όλοι μας κοροϊδεύουν και εξηγούμαι.

Πρώτα από όλα, γιατί τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψηφίζουν κυρίως οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι δανειολήπτες, οι οποίοι πήρατε το δάνειο, αγοράσατε την αμαξάρα σας και τη σπιταρόνα σας για να κάνετε φιγούρα και τώρα δεν θέλετε να το πληρώσετε. ήταν ευθύνη σας όταν το πήρατε να μπορέσετε να υπολογίσετε και το ακραίο σενάριο που ζούμε σήμερα και να μπορείτε να το πληρώσετε. εγώ είμαι λιτός άνθρωπος και ποτέ δεν έχω πάρει δάνειο, ούτε μου αρέσει να επιδεικνύομαι. το ξέρω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική ανάγκη, αλλά ήδη τα ειρηνοδικεία κάνουν ρυθμίσεις χρεών.

Επίσης, επειδή το ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί κατ' ευθείαν εκτός ευρώ. Μην πει κάνεις ότι δεν θα μας βγάλουν, γιατί είναι πολύ εύκολο γι αυτούς απλά κόβοντας μας τις δόσεις και με το έλλειμμα που έχουμε θα αναγκαστούμε από μονοί μας να τυπώσουμε χρήμα και να βγούμε εθελοντικά!


Επιπλέον, γι αυτούς που μπορεί να πιστεύουν ότι είναι καλύτερα στη δραχμή, ας σκεφτούν όμως και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό και στα εθνικά θέματα, δηλαδή τα γειτονάκια μας που ψάχνουν ευκαιρία να είμαστε ευάλωτοι για να μας κατασπαράξουν! λόγω της ΕΕ καλά την έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής!

Παρόλο που δεν είμαι ρατσιστής δεν θέλω ο κάθε Πακιστανός και λαθρομετανάστης να γίνει Έλληνας και αυτό όχι γιατί έχω κάτι μαζί τους, γιατί δεν μιλάμε για μορφονιούς και επιστήμονες, αλλά για ανθρώπους που κλέβουν και μας υποβαθμίζουν. Όποιος έχει αμφιβολία να κάνει μια βόλτα στην πατησιών στις 00:00 και ας δει τι συμβαίνει.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρέπει να διαφέρετε από αυτούς του ιδιωτικού, πρέπει και εσείς να γίνετε αποδοτικοί να δουλεύετε και να αντιμετωπίζετε τον κίνδυνο της απόλυσης, φυσικά δεν μιλάω για όλους, αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που υπάρχουν απλά για να παίρνουν λεφτά και δεν κάνουν τίποτα. γιατί άμα είναι έτσι γιατί δεν γινόμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι?? Και μετά από ποιον θα πληρωνόμαστε άραγε; Επίσης υπάρχουν και τομείς που πραγματικά χρειάζονται βελτιώσεις, όπως η δημόσια υγεία.

Και ο απλούστερος λόγος!!! Είναι εύκολο να λέει ότι όλα πρέπει να γίνουν όλα κρατικά, αλλά τα λεφτά για να τα αγοράσει και να τα κάνει κρατικά δεν το λέει, για να τα κάνει όλα αυτά που λέει θέλει πολλά δις που δεν τα χουμε! Όλα αυτά που λέει δεν έχουμε λεφτά να τα κάνουμε , δεν χρειάζεται να σαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις.

Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν είναι καλύτερα εργασιακά δικαιώματα, αλλά περισσότερες θέσεις εργασίας. Δηλαδή αυτό που θέλουμε είναι να μαστέ φιλικοί προς τις επενδύσεις, ότι δηλαδή ΔΕΝ κάνει ο Τσίπας.

Το ξέρω ότι μας τα φάγανε, το ξέρω ότι δεν είναι καλοί πολιτικοί, αλλά αν σκεφτείτε και σεις για μια φορά κάτσανε και μίλησαν, έστω και λίγο, ρεαλιστικά και δεν σας άρεσε, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι, τα μεγάλα κόμματα η τα μικρά? Το ξέρω ότι το μνημόνιο είναι δύσκολο, αλλά πρέπει κάπως να μειώσουμε το έλλειμμα. Αυτά σας τα λέει ένας φοιτητής οικονομικών και όχι κάποιος βολεμένος! Ως ποτέ Έλληνα θα ψηφίζεις ότι σε συμφέρει? Γιατί έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφής? Ποτέ θα σκεφτείς για μια φορά το καλό όλης της πατρίδας και όχι το ατομικό σου συμφέρον??? Όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και το πρόγραμμα του Τσίπρα ΔΕΝ βγαίνει

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ