2012-06-04 18:05:12
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΘΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ!
Σε ΜΜΕ της Αλγερίας μίλησε ο Ράφικ Τζιμπούρ και αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, αλλά και τον βαθμό αγωνιστικής του ετοιμότητας με το συγκρότημα της Εθνικής Αλγερίας.

ANAΛΥΤΙΚΑ :

-Λίγα λόγια για τη νίκη επί της Ρουάντα.

«Θέλαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε ώστε να έχουμε το πάνω χέρι σε τυχόν ισοβαθμίες».

-Η ανάλυσή σου για το παιχνίδι «Στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά μετά καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα, κυρίως για να σκοράρουμε πολλά γκολ».

-Τι φταίει και έχασες τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο;

«Κατά την παρουσία μου στον αγωνιστικό χώρο, είχα 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρω. Θα έλεγα πως τις έχασα λόγω αυτοσυγκέντρωσης. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι, το οποίο ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει. Κερδίσαμε με 4-0 και σίγουρα αυτό το σκορ μας δίνει αυτοπεποίθηση».


-Το παιχνίδι με το Μάλι, είναι διαφορετικού επιπέδου;

«Αυτό ακριβώς. Θα έλεγα πως η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει. Γνωρίζαμε πως η Ρουάντα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, άρα έπρεπε να κερδίσουμε, δεν υπήρχε χώρος για λάθη. Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Μάλι, που είναι ο πιο δυνατός αντίπαλός μας στον όμιλο».

-Η εμπειρία σου στην Αφρική θα είναι χρήσιμη για παίκτες όπως οι Φεγκουλί, Μπουντεμπούζ, Χασούντ και Σουντανί.

«(Γελάει...) Ναι, είναι ξεκάθαρο πως έχουμε ανάγκη να είμαστε δεμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να έρθει το καλό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε μικρά βήματα για να αποφύγουμε την απογοήτευση. Θα προετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι».

-Πως σου φαίνεται;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε πως τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα σκληρά, αλλά θα κάνουμε τα πάντα να τους σταματήσουμε».

-Λίγα λόγια για τον Σουντανί που σκόραρε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Κατάγεται από την ίδια περιοχή με εμένα. Είμαι περήφανος για την απόδοσή του. Θα πάμε την Αλγερία μαζί, ψηλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ