2012-06-04 18:39:42
Φωτογραφία για Κάλινιτς ο αντι-Όλιτς για την Κροατία στο Euro
Ο Ίβιτσα Όλιτς τέθηκε νοκ-άουτ από το Euro 2012 εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού και έτσι ο Σλάβεν Μπίλιτς τον αντικατέστησε με τον Νίκολα Κάλινιτς.

Οι αρχικές εκτιμήσεις μετά τον τραυματισμό του Ίβιτσα Όλιτς στο σαββατιάτικο φιλικό της Κροατίας με την Νορβηγία (αποχώρησε στο 26ο λεπτό) δεν έκαναν λόγο για τόσο σοβαρό τραυματισμό όμως τελικά διαψεύστηκαν.

Τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Κροάτης φορ στο Μόναχο έδειξαν ότι υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό που ο χρόνος αποθεραπείας του κυμαίνεται από 4 με 6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Όλιτς (αναμένεται να μετακινηθεί από τη Μπάγερν στη Βόλφσμπουργκ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο), αυτός είναι ο Νίκολα Κάλινιτς ο οποίος προερχεται από μία αρκετά ικανοποιητική σεζόν.

Συγκεκριμένα, σκόραρε 10 φορές σε 19 συμμετοχές του με τη φανέλα της Ντνίπρο στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ενώ βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στους αγώνες της Κροατίας για τα προκριματικά του Euro 2012.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ