2012-06-04 20:01:02
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΖΩΝΗ DRS ΣΤΟ MONTREAL
Εν αντιθέσει με το περυσινό grand prix του Καναδά, το φετινό θα διεξαχθεί με μονή ζώνη DRS, όπως αποφάσισε η παγκόσμια ομοσπονδία, ενώ ακυρώθηκε η ημέρα της ελεύθερης εισόδου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr", διαφορετικός θα είναι ο φετινός αγώνας του Μόντρεαλ, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του. Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα και τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά θα γίνουν στις 08 Ιουνίου, τα τρίτα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες στις 09 Ιουνίου, ενώ ο αγώνας στις 10 Ιουνίου.

Καταρχάς οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν την ημέρα ελεύθερης εισόδου για το κοινό, φοβούμενοι ότι νεαροί διαδηλωτές θα προκαλέσουν αναταραχές. Το τελευταίο διάστημα οι φοιτητές έχουν βγει στους δρόμους και ζητούν αλλαγές στην παιδεία από το αρμόδιο υπουργείο.

Είναι νωπές οι μνήμες από το grand prix του Μπαχρέιν, όπου αρκετοί διαδηλωτές αξίωσαν τη μη διεξαγωγή του λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή. Εν τέλει, ο αγώνας έγινε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναδείχθηκε νικητής.

Αναφορικά με το τεχνικό σκέλος του καναδικού grand prix, η FIA αποφάσισε να διεξαχθεί με μονή ζώνη DRS, εν αντιθέσει με πέρυσι που είχε επιλέξει δύο, μία μετά τη στροφή 10 και μία στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού.

Εξάλλου, αποφασίστηκε να μειωθεί και η ζώνη, στην οποία θα χρησιμοποιούνται οι κινούμενες πίσω αεροτομές κατά 50 μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι τώρα θα έχει συνολικό μήκος 600 μέτρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ