2012-06-04 20:36:03
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μείνει μονάχα στις φετινές επιτυχίες, αλλά να χτίσει την δική του αυτοκρατορία, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας των ερυθρόλευκων, μίλησε μετά το τέλος του 5ου τελικού, στο "sportnetcy.com", τονίζοντας ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει και άλλους τίτλους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο "κλειδί" των φετινών επιτυχιών, στον Ντούσαν ίβκοβιτς, στους αδερφούς Αγγελόπουλους και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Θρύλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζαρη:

-Μετά την Ευρωλίγκα, κατακτήσατε και το πρωτάθλημα. Όταν ξεκίναγε το πρωτάθλημα, ελάχιστοι πίστευαν ότι καταφέρετε όσα πετύχατε "Για εμάς είναι μια δικαίωση. Όπως και η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Η δουλειά που κάναμε έπιασε τόπο και φάνηκε στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε αυτό να είναι το ξεκίνημα της αυτοκρατορίας μας. Αυτό είναι το σημαντικό, να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Είναι κάτι τόσο όμορφο για το οποίο ακόμη και τώρα είναι δύσκολο να εκφραστώ. Καταφέραμε τόσα πράγματα σε αυτό το χρονικό διάστημα που σίγουρα κανείς μας δεν τα ονειρευόταν όταν ξεκινούσε η χρονιά. Πήραμε το πρωτάθλημα γιατί πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό".


-Ποιό ήταν το "κλειδί" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά κοιτώντας τα προηγούμενα χρόνια όταν ο Ολυμπιακός είχε μεγάλους παίκτες, νόμιζα ότι δεν αισθάνονταν τόσο σίγουροι ότι μπορούν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό. Εμείς δεν φοβηθήκαμε, πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε. Κλειδί βέβαια ήταν και η χημεία της ομάδας, ο ρυθμός και η ενέργεια που βγάζαμε στο γήπεδο".

-Είστε μια νεανική ομάδα, αλλά αυτλο δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο...

"Ναι, είμαστε νεανική ομάδα, αλλά έχουμε μάθει κι εγώ και ο Σλούκας και ο Παπανικολάου να παίζαμε για νίκες και τρόπαια. Αντίθετα μεγαλύτεροι παίκτες από εμάς δεν είχαν αυτήν την αίσθηση. Ίσως αυτό να μας βοήθησε να αισθανόμαστε καλύτεροι".

-Θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια και για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς...

"Είναι δάσκαλος για εμάς. Ξέρει τι να σου ζητήσει και πως να σε βοηθήσει να καταφέρεις να το κάνεις σωστά. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του".

-Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω και για τους κύριους Αγγελόπουλους...

"Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν και αυτούς να αγαπάνε τόσοι πολύ το άθλημα. Μας στήριξαν και μας βοήθησαν να πετύχουμε. Είναι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι και πραγματικα πιστεύω ότι δικαιόντουσαν να δουν κάποια στιγμή τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται".

-Ο κόσμος γέμισε το ΣΕΦ σε ένα ακόμη παιχνίδι. Πιστεύεις ότι ήταν ο έκτος παίκτης σας;

"Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε τον κόσμο δίπλα μας και ειδικά σήμερα (02/06) μας έδωσαν μεγάλη δύναμη και ελπίζω να συνεχίσουν να γεμίζουν έτσι το ΣΕΦ".

-Τέλος, θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας σου.

"Τους ευχαριστούμε πολύ και τους θέλουμε δίπλα μας και στα καλά και στα κακά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την αυτοκρατορία μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ