2012-06-05 10:20:52
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η ονειρεμένη σεζόν του Ολυμπιακού ανήκει πλέον στο Ιστορία... Μια σεζόν στην οποία ο Βασίλης Σπανούλης απέδειξε περίτρανα γιατί είναι μεγάλος ηγέτης των ερυθρόλευκων και ο Γιώργος Πρίντεζης εκείνος που ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας.

Φυσικά δεν ήταν οι μόνοι, αφού δίπλα τους υπήρχαν άλλοι 14 παίκτες οι οποίοι πρόσφεραν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό. ένας από αυτούς και ο Κάιλ Χάινς!

Ο σέντερ... τσέπης ή αλλιώς ο πιο σταθερός ξένος του Ολυμπιακού. Με τις εμφανίσεις του πιστοποίησε την εμπιστοσύνη του Ιβκοβιτς δικαιώνοντάς τον για την (αμφιλεγόμενη τότε) επιλογή του. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμρική, ο Χάινς μίλησε στο «Goal» κάνοντας τον απολογισμό της «ονειρεμένης», όπως χαρακτήρισε, χρονιάς:

«Δεν θα έλεγα ότι έχω το κοκαλάκι της νυχτερίδας, αλλά αυτά που κάναμε φέτος ήταν απόρροια της τρομακτικής δουλειάς. Σκύψαμε το κεφάλι, είχαμε θέληση να πετύχουμε, βγάλαμε ενέργεια και δουλέψαμε σκληρά. Ηταν ομαδικό το αποτέλεσμα. Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο γήπεδο για την προετοιμασία μέχρι την παραμονή του 5ου τελικού δουλεύαμε. Και να λοιπόν που τα καταφέραμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Χάινς, ο οποίος συνέχισε:


«Πιστεύαμε στις δυνατότητές μας. Από την πρώτη μέρα. Και ας ήμασταν το μεγάλο αουτσάιντερ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη, αλλά από τη στιγμή που τηρήσαμε κατά γράμμα όσα μας είπε ο προπονητής και όσα κάναμε στην προπόνηση φτάσαμε στον τίτλο» και εξήγησε πότε άρχισε να πιστεύει στους τίτλους:

«Αρχίσαμε να το πιστεύουμε μόλις ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Οταν έγιναν οι αλλαγές και η ομάδα άρχισε να δένει σε άμυνα και επίθεση, είπαμε μεταξύ μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόλις μπήκαν ο Τζόι (σ.σ. Ντόρσεϊ) και ο Εϊσι (σ.σ. Λο) συμπληρώθηκαν τα κομμάτια του παζλ και δουλέψαμε ακόμα καλύτερα» είπε ο 26χρονος παίκτης, ο οποίος έκανε τη... δική του παρομοίωση:

«Ηταν φοβερό αυτό που συνέβη. Νιώθω ότι η φετινή χρονιά θα μπορούσε να ήταν και σενάριο για κινηματογραφική ταινία. Μια ομάδα που ξεκινάει από τα χαμηλά, χωρίς να την περιμένει κανείς, στο τέλος να γίνεται πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης! Happy end, man! Ζούμε το όνειρο...».

«Ελπίζω να μείνω στον Ολυμπιακό! Το εύχομαι και το ελπίζω! Αγαπώ πολύ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, το stuff της ομάδας, όλους. Μακάρι να μείνω όσα περισσότερα χρόνια γίνεται στον Ολυμπιακό...»

«Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι πραγματικός δάσκαλος. Στον τομέα της ψυχολογίας δεν υπάρχει καλύτερος. Απόδειξη ότι μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού μάς προετοίμασε κατάλληλα για τους τελικούς χωρίς να αποπροσανατολιστούμε. Ο Μπίλι είναι ο ηγέτης μας και αυτός που θα πάρει την μπάλα στα δύσκολα. Στην τελευταία φάση του τελικού με την ΤΣΣΚΑ έτρεξα και του είπα: «Η μπάλα σε σένα»! Μεγάλο μερίδιο αξίζει και στους οπαδούς! Θεέ μου... Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ