2012-06-05 10:21:02
Φωτογραφία για Ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα τη Δευτέρα, προς το παρόν...
Τη Δευτέρα θα γίνει εκτός απροόπτου το ντιμπέιτ των δύο πολιτικών αρχηγών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, παρότι δεν έχει βρεθεί κοινός τόπος συμφωνίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις λεπτομέρειες της τηλεμαχίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς που έριξε πρώτος την ιδέα τηλεοπτικής μονομαχίας με τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει πλέον επιφυλακτικός να συμφωνήσει στην ουσία αλλά και στις λεπτομέρειες. Τα δυο επιτελεία συζητούν αλλά δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει σε όλα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ οι ευθύνες για το ενδεχόμενο ναυάγιο επιρρίπτονται στη ΝΔ με το επιχείρημα ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν επιθυμεί να γίνει ντιμπέιτ. Είναι γεγονός ότι στη Λεωφόρο Συγγρού γίνονται κάποιες δεύτερες σκέψεις για το αν θα ωφελήσει το προφίλ του κ. Σαμαρά η απευθείας αντιπαράθεση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο μέσω Twitter του Νίκου Παππά, ο οποίος έγραψε:


Καλημέρα σε όλους. Ντιμπέιτ τη Δευτέρα απ'ότι φαίνεται. Ελπίζω να είναι ζωντανό και όχι κονσέρβα...

Ενστάσεις από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ-ΑΝ.ΕΛ.

Εκτός από τις επιμέρους διαφωνίες των επιτελείων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεοπτικό τετ-α-τετ Σαμαρά-Τσίπρα, τη συμφωνία βραχυκυκλώνουν και οι ενστάσεις των άλλων κομμάτων. Οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ έβαλαν θέμα συμμετοχής και των άλλων ηγετών των κομμάτων,, ενώ παράλληλα θέμα υπάρχει και με τα κόμματα που εκπροσωπούνται μεν στην Ευρωβουλή, όχι όμως και στο εθνικό Κοινοβούλιο.

Οι διαφωνίες αυτές δεν φαίνεται να ξεπερνώνται και όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεθεί κενή μέρα για το σύνολο των αρχηγών των κομμάτων.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ