2012-06-05 11:24:03
Φωτογραφία για Αρέσει στην Bild ο Τζήμερος
Αφήστε την Ελλάδα να πάει στο διάολο συμβουλεύει ο πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία ξανά", Θάνος Τζήμερος, την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ" αναφέρει η Bild σε δημοσίευμά της σχετικά με την επιστολή του κ. Τζήμερου προς την καγκελάριο της Γερμανίας.

«Ο 51χρονος επικεφαλής της φιλελεύθερης παράταξης, "Δημιουργία ξανά", ο οποίος στις δημοσκοπήσεις πριν από τις εκλογές συγκέντρωνε ποσοστό 4%, γράφει μεταξύ άλλων στην εν λόγω επιστολή:

"Αν ήμουν στη θέση σου, θα άφηνα αυτή την τρομερή χώρα να πάει στο διάολο" και συνεχίζει:

"Σας ευχαριστώ για τις προσπάθειες που κάνετε προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την κρίση, αλλά όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, είναι ανεπιτυχείς και οι αιτίες είναι η διαφθορά και η σπατάλη. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που θυμίζει τη δυτική Ευρώπη.

Για αυτό αναγκάστε επιτέλους τους πολιτικούς μας, να αλλάξουν κάτι –αλλιώς μην τους ξαναδώσετε ούτε ένα ευρώ, γιατί κι αυτό θα το κλέψουν. Κυρία Μέρκελ απαγορεύστε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας, -εσάς να σας εξαπατήσουν και εμάς να μας προδώσουν" γράφει η Bild.


«Ο Τζήμερος εκτός των άλλων περιγράφει πολυάριθμες περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελλάδα και καταγγέλλει πολίτες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους και δημοσίους υπαλλήλους που απαιτούν φακελάκι» σημειώνει η εφημερίδα.

Ωστόσο στο τέλος της επιστολής, όπως διευκρινίζει η Bild, o κ. Τζήμερος αναφέρει ότι η Ελλάδα εκτός από τους συγκεκριμένους πολιτικούς και πολίτες, διαθέτει ένα μεγάλο δυναμικό από έξυπνους και παραγωγικούς ανθρώπους που ντρέπονται για τη χώρα τους και επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Αν η μαφία στην Ιταλία συνδέεται με το κράτος, στην Ελλάδα η μαφία είναι το κράτος».     
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ