2012-06-05 18:32:06
Φωτογραφία για ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ PLAY OFFS
Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ομαλή διεξαγωγή της τελικής φάσης του ελληνικού πρωταθλήματος εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, αποδίδοντας τα εύσημα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ για την υπευθυνότητά τους αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας των πέντε μεταξύ τους αγώνων, στο γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή για τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση του πλαισίου διεξαγωγής των αναμετρήσεων, καθώς και στην αστυνομία για την αποτελεσματικότητά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από την ολοκλήρωση των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ 2011-12, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σε μία σειρά πέντε αγώνων που μαγνήτισε τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ σε τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Ωκεανία), τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ οφείλουν να ευχαριστήσουν:

-Την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την υπευθυνότητα με την οποία διαχειρίστηκαν τα ζητήματα της εφαρμογής των κανονισμών και της τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

-Το γενικό γραμματέα Αθλητισμού, κ. Πάνο Μπιτσαξή, για την καταλυτική του συνεισφορά στη διαμόρφωση του πλαισίου διεξαγωγής των αγώνων.

-Την αστυνομία για την αποτελεσματικότητα που επέδειξε όσον αφορά στην εφαρμογή των όσων συμφωνήθηκαν μεταξύ των θεσμικών αρχών (ΓΓΑ, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ