2012-06-05 23:05:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε απόγνωση δεκάδες ογκολογικοί ασθενείς - Ακολουθεί και «εμπάργκο» σε σύριγγες, γάντια, γάζες
Σκηνές και εικόνες απόγνωσης δεκάδων ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, περιέγραψε... μιλώντας στο Patratimes.gr o Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών Κ. Γιαννάκενας.

Ο κ. Γιαννάκενας έκανε λόγω για καταστάσεις οι οποίες οδηγούν στην εξαθλίωση ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τους οδηγούν «να ζητιανεύουν για την χημειοθεραπεία που πρέπει να κάνουν και να αναζητούν το φάρμακο από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη»

«Άνθρωποι που δίνουν μάχη με το χρόνο για να κρατηθούν στη ζωή και οι οικογένειες πους βλέπουν το κράτος να τους στερεί ακόμα και το δικαίωμα στην ελπίδα»

Η κατάσταση – σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιαννάκενα – είναι πλέον εκτός ελέγχου ενώ όπως επεσήμανε από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ένας ακόμα Γολγοθάς για το σύνολο σχεδόν των ασθενών που θα καταφεύγουν στα δημόσια Νοσοκομεία της περιοχής μετά την απόφαση των εταιρειών να διακόψουν την προμήθεια υλικών (γάζες, γάντια, σύριγγες ) λόγω των υπέρογκων ποσών που τους οφείλονται.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ