2012-06-06 03:25:25
Φωτογραφία για Ο Στέλιος Ρόκος μιλάει για τη σχέση του με την Κορομηλά
Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη Movies & Stars στο MTV Greece , ο αντισυμβατικός Στέλιος Ρόκος δίνει μία συνέντευξη έξω από τα δόντια που αναμένεται να συζητηθεί πολύ. Πιο ροκ από ποτέ ο Στέλιος μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε στα 90s με τη Ρούλα Κορομηλά που  τότε παρουσίαζε το φαντασμαγορικό σόου Bravo στο Μega, μιλάει για την απομόνωση του στη Λήμνο ενώ δεν κρύβει την οργή του για το οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδας και τους πολιτικούς. Τέλος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Αντώνη Ρέμο επισημαίνοντας ό τι ο Χατζηγιάννης δεν "τον ψήνει με τίποτα" αφού προτιμά οργασμικούς τραγουδιστες!

"Ο Χατζηγιάννης δεν με ψήνει! Μου αρέσουν οι οργασμικοί τραγουδιστές!"

Μπορεί να ακούγεται λίγο άσχημο αυτό που είχα πει, ότι ο Χατζηγιάννης "δεν με ψήνει". Όμως θεωρώ ότι είναι σπουδαίος τεχνικά
. Η αποψή μου είναι από την άλλη, ότι δεν αρκεί να είναι άψογος μόνο από τεχνική αλλά και από ψυχή. Μου αρέσουν οι οργασμικοί τραγουδιστές. Δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου...Γιατί να έχω άλλη άποψη στην τηλεόραση και άλλη στην παρέα μου; Ό,τι έχω να πω, το λέω και το κάνω με ανθρώπινο τρόπο, δεν θα γίνω κάποιος άλλος. Είναι ύποπτο να αρέσεις σε όλους. Θα το έκανα και θα το έλεγα για οποινδήποτε, έτσι το έκανα και για τον Χατζηγιάννη.

"Το ειδύλλιο με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν μικρότερο της διάστασης που πήρε. Πιο πολύ ήταν παρέα!"

Αυτό το ειδύλλιο έγινε γνωστό γιατί τότε η Ρούλα ήταν η πιο διάσημη Ελληνίδα. Πιστεύω ότι ούτε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν ήταν τόσο γνωστός όσο εκείνη, εκείνη την εποχή! Το ειδύλλιο όμως ήταν μικρότερο της διάστασης που πήρε... Πιο πολύ ήταν παρέα . Τότε ήμουν κι εγώ ήδη πολύ διάσημος. Η σχέση όμως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσιαζόταν προς τα έξω. Τα περιοδικά φαντάζονταν μια σχέση για να πουλήσουν Τις γυναίκες που αγάπησα πραγματικά τις παντρεύομουν!

Πιστεύω πολύ στον γάμο! Το λέω σοβαρά.Πιστεύω πολύ στο όταν είμαι με έναν άνθρωπο να θέλω να είναι καλά και πολλές φορές δεν θέλω να του χαλάω χατίρι! Όμως τέταρτο γάμο, όχι. Φτάνει! Ούτε ένα ακόμα παιδί. Φτάνει, είμαι καλυμμένος. Το στόρι του έρωτα αποτελεί έμπνευση για μένα. Το φλερτ, το "μαζί", το "χώρια", ο πόνος, η φωτιά. Τις γυναίκες μου, εκείνες που αγάπησα πραγματικά, δεν τις κορόιδευα, τις παντρευόμουν! Όλες όσες παντρεύτηκα ήταν εκτός καλλιτεχνικού χώρου. Μου άρεσε πολύ που είχα ανθρώπους που ασχολιόντουσαν με άλλα πράγματα. Είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου άτομα με άλλη οπτική. Τώρα είμαι πολύ ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος.

"Οι αγανακτισμένοι πριν μουτζώσουν τη βουλή, ας μουτζωσουν τον εαυτό τους!"

Το τραγούδι μου "Πόσο ακόμα" γίνεται όλο και πιο καθημερινό. Με εξοργίζει ό,τι εξοργίζει τους πάντες. Οτι υπαρχει ένας οικονομικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Είναι λυπηρό να ακούς για αυτοκτονίες, για 1,5 εκατομμύριο ανέργους. Εμείς οι καλλιτέχνες πληρωνόμαστε από το περίσσεμμα του κόσμου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λυπηρό είναι αυτό που βιώνω εγώ. Νιώθω την ενέργεια του κόσμου. Υπάρχουν παραγωγές που κατεβαίνουν, μαγαζιά που κλείνουν ή δεν ανοίγουν καν. Είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Δεν μπορώ να φανταστώ να πάω σπίτι και να μην έχω να δώσω στα παιδιά μου τα απαραίτητα. Φοβάμαι τον κόσμο. Όταν βλέπω τους αγανακτισμένους, έβλεπα κάποιους που μουτζώναν τη βουλή, πρέπει να μουτζώσουν πρώτα τον εαυτό τους, αυτό δεν μου αρέσει στην Ελλάδα. Τι ψηφίζεις τόσα χρόνια;. Εχω αηδιάσει από την πραγματικότητα. Εγώ έχω δουλέψει και στα χωράφια, ξέρω να ζω από μόνος μου και από τη γη, ο γιος μου όμως δεν ξέρει. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Συνέχεια σκέφτομαι αυτές τις ηλικίες. Έχω παιδιά συνέχεια γύρω μου κι εγώ ακόμα ένα τέτοιο παιδί είμαι. Πρέπει να ξεπαραμυθιαστούμε. Από αυτό το παραμύθιασμα με το ευρώ και τους Ευρωπαίους. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τους Ευρωπαίους; Ευρώπη είμαστε εμείς, αυτοί δεν είναι! Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να απομυθοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις. Το χαζοκούτι μας έχει κάνει πολύ κακό.

" Θαυμάζω τον Αντώνη Ρέμο! Καταστραφηκε οικονομικά με την ομάδα και όμως επέζησε!"

Εγώ ασχολήθηκα με το τραγούδι λόγω ανάγκης, εσωτερικής. Η τηλεόραση όμως έχει διαμορφώσει άλλους σταρς που ασχολήθηκαν με αυτό, λόγω της εικόνας τους και μόνο. Στην Ελλάδα, από όλους ξεχωρίζω τον Αντώνη Ρέμο. Είναι πολύ δίκαιο αυτό που του συμβαίνει.Η απόλυτη επιτυχία και αποδοχή που απολαμβάνει. Χωρίς να είναι ο σούπερ γαμπρός,να έχει το σούπερ κορμί κτλ, έχει βέβαια έναν καλό κοιλιακό (γέλια) έχει ψυχή στο τραγούδι, είναι μοναδικός ερμηνευτής! Ο Αντωνης έχει δεχτεί πολύ λάσπη, έχει πάθει απίστευτο πατατράκ, από το πάθος για την ποδοσφαιρική ομάδα του, που την πήρε στην πλάτη του και καταστράφηκε οικονομικά. Είμαστε φίλοι και του λεω ότι πάνω από όλα είναι τυχερός και του λέω " Σκέψου να μην είχες το ταλέντο σου και την αγαπη του κόσμου που μεταφράζεται σε διαρκή επιτυχία; "

Γιατί μένω μόνιμα στη Λήμνο!

Για να πετύχεις μπαίνεις σε νοοτροπία πρωταθλητή. Εμένα μου ταιριάζει ο Στέλιος ο μποέμ, ίσως γιʼαυτό έρχομαι, φεύγω. Μου αρέσει πολύ να ζω τη ζωή που είναι τόσο μικρή και τόσο όμορφη. "Ζω" σημαίνει να καταφέρεις να μην βάλεις τόσα πρέπει.

Μένω στη Λήμνο.Έχω φτιάξει το σπίτι μου εκεί και θα ήταν χαζό να μένω εδώ. Εκεί είναι οι παιδικές μου συνήθειες, οι παιδικοί μου φίλοι. Ο λόγος που έχω φύγει είναι επειδή η Αθήνα δεν έχει όλα αυτά.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ