2018-08-26 23:19:53
Φωτογραφία για Είχε κολλημένο φακό επαφής στο μάτι της επί 28 ολόκληρα χρόνια
Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μίας 42χρονης Βρετανίδας στον οφθαλμίατρο, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα βλεφαρόπτωσης και πρηξίματος στο αριστερό της μάτι.

Η 42χρονη αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με τα παραπάνω συμπτώματα κι η λύση ήρθε με αναπάντεχο τρόπο, όταν ο γενικός ιατρός που την είχε αναλάβει, αποφάσισε να την παραπέμψει σε εξειδικευμένο οφθαλμίατρο.

Ο τελευταίος πρότεινε την λήψη μίας μαγνητικής τομογραφίας κατά την οποία αποκαλύφθηκε κι η πηγή των συμπτωμάτων της γυναίκας, καθώς μία κύστη προκαλούσε την πτώση του βλεφάρου και το πρήξιμο στην περιοχή.

Κατά την αφαίρεση, όμως, της κύστης, ο γιατρός αντιλήφθηκε ότι στο εσωτερικό της βρισκόταν ένας μισοκατεστραμένος φακός επαφής, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια βρισκόταν στο σημείο αυτό επί 28 ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί προσδιόρισαν την φύση του φακού, ακούγοντας στη συνέχεια με έκπληξη την 42χρονη ασθενή να τους αναφέρει ότι η τελευταία φορά που είχε χρησιμοποιήσει αντίστοιχο φακό ήταν πριν από 28 χρόνια, όταν ήταν ακόμα έφηβη.


Τότε, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού μπάντμιγκτον, είχε δεχθεί με δύναμη στο πρόσωπο ένα μπαλάκι, το οποίο είχε σφηνώσει κάτω από το βλέφαρό της, ενώ η ίδια νόμιζε πως ο φακός είχε πέσει στο έδαφος

Ευτυχώς, η περιπέτεια της γυναίκας είχε αίσιο τέλος, ενώ το γεγονός που προκάλεσε και την μεγαλύτερη εντύπωση στους οφθαλμίατρους ήταν η απουσία οποιουδήποτε συμπτώματος ή προβλήματος στην όρασή της.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ