2018-08-26 23:19:15
Φωτογραφία για Αύριο Δευτέρα απολογείται ο 49χρονος πατροκτόνος
Αύριο απολογείται ο 49χρονος Ηρακλειώτης, που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του, στα Καμίνια στο Ηράκλειο. Ο 49χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της

ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στη διάρκεια του καυγά άρπαξε ένα μαχαίρι και έστρεψε εναντίον του προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα. Αυτόπτης μάρτυρας, επίσης τοξικομανής, περιέγραψε στο Cretalive, καρέ-καρέ πώς ο 49χρονος δράστης όρμησε σαν θηρίο πάνω στον 80χρονο πατέρα του και τον μαχαίρωσε αλλεπάλληλες φορές, επειδή ο ταλαίπωρος άνδρας ζητούσε από το γιο του να παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης, προκειμένου να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τον φίλο και αυτόπτη μάρτυρα, ενώ συζητούσαν, ο 49χρονος σηκώθηκε ήρεμα, χωρίς να δείχνει νευριασμένος, πήγε στο σπίτι του και επιστρέφοντας στο σημείο που βρισκόταν ο πατέρας του, έβγαλε από το παντελόνι ένα κουζινομάχαιρο και όρμησε στον ηλικιωμένο. «Τον μαχαίρωσε αρχικά μία φορά αριστερά στα πλευρά. Ο πατέρας σηκώθηκε να φύγει, όμως εκείνος έπεσε πάνω του και τον μαχαίρωσε άλλη μια φορά στα πλευρά και τουλάχιστον άλλες δύο στην πλάτη αφού ο πατέρας του προσπάθησε να καλυφθεί και γύρισε το κορμί του. Μετά ο 49χρονος σηκώθηκε και πέταξε το μαχαίρι κάτω από ένα αυτοκίνητο».


Ο πατροκτόνος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα, ισχυρίζεται ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του. Παραδέχεται ότι την προηγούμενη ημέρα είχε δείρει τον πατέρα του επειδή δεν του έδινε χρήματα για τη δόση του. Εν τω μεταξύ, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο άνδρας εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος για τη δολοφονία του πατέρα του.

πηγη cretalive
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ