2012-06-06 12:35:27
Φωτογραφία για «ΗΔΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΦΟΡΜΙΚΑ...»
Το όνομα του Μάουρο Φορμίκα απασχόλησε τον περασμένο Ιανουάριο τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά η υπόθεσή του τότε δεν προχώρησε. Τα πράγματα για την Μπλάκμπερν και τον ίδιο δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βρει άνθρωπο να μιλήσει, ώστε να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με το μέλλον του.

Στην Μπλάκμπερν ο Φορμίκα έκανε πολύ καλή σεζόν, με τους οπαδούς της ομάδας να τον αποκαλούν «Μπατιστούτα», αλλά θέλει πλέον να φύγει και εξετάζει προτάσεις από Τουρκία αλλά και ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Σε περίπτωση που η αδιαφορία των ιθυνόντων την Μπλάκμπερν συνεχιστεί, ο παίκτης θα αποχωρήσει και θα προσπαθήσει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, όπως λέει άνθρωπος του κοντινού του περιβάλλοντος.

«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τον Μάουρο, γιατί τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες ήταν αδύνατο να μιλήσει κανείς με οποιονδήποτε στην Μπλάκμπερν. Θέλουμε να μάθουμε τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον, αλλά ήδη αναζητά άλλη στην Ευρώπη. Νομίζω πως αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος» Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Lancashiretelegraph" επισημαίνεται ότι πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Το 2014 το συμβόλαιο του Φορμίκα με την Μπλάκμπερν τελειώνει, ενώ ο αδερφός του αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ