2012-06-06 13:30:33
Φωτογραφία για ΝΤΟΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Σκηνές… ροκ διαδραματίστηκαν στα γραφεία της Super League κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς περίπου 100 οπαδοί της Ένωσης έκαναν… ντου! Διεκόπη οριστικά η συνεδρίαση Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δώσει συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, θέλοντας να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους. Μάλιστα, επιτέθηκαν φραστικά στον Σάββα Θεοδωρίδη κατά την άφιξη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οδό Αργοναυτών.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, οι οπαδοί του «Δικέφαλου της Αθήνας» εισέβαλαν στα γραφεία της Super League, κατέβηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και… απαίτησαν με συνθήματα… σωστές αποφάσεις για τους «κιτρινόμαυρους». Παράλληλα, μερικοί οπαδοί δεν… έμειναν μόνο εκεί, καθώς πέταξαν γιαούρτια και καρέκλες. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ντου των φιλάθλων της Ένωσης προκάλεσε αναστάτωση στα μέλη του ΔΣ με τον εκπρόσωπο του Πανιωνίου, Παναγιώτη Τσιλαλίδη να αποχωρεί από την αίθουσα με πρόβλημα υγείας.


Λίγα λεπτά πιο μετά, οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, μερικές στιγμές πριν την άφιξη της διμοιρίας των ΜΑΤ που είχε κληθεί από τους ανθρώπους της Super League.

Διεκόπη η συνεδρίαση...

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ντου των «κιτρινόμαυρων» είχε... επιπτώσεις στη συνεδρίαση της Super League, καθώς διεκόπη οριστικά η συνεδρίαση. Πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποχώρησαν εμφανως δυσαρεστημένοι από την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μερικοί οπαδοί έκλεψαν κινητά τηλέφωνα από τους παράγοντες που έδωσαν το «παρών» στο ΔΣ.

Όσον αφορά στον Παναγιώτη Τσιλαλίδη, άμεσα μεταφέρθηκε στον τέταρτο όροφο των γραφείων της λίγκας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Λίγα λεπτά αργότερα, το «παρών» στα γραφεία της Super League βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να μάθει τις λεπτομέρειες από το ντου των οπαδών της ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ