2012-06-06 18:00:57
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012, 4ος αγώνας
4ος Αγώνας Ειδυλλία 24 Ιουνίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 μετά από τα όμορφα Καλάβρυτα, ετοίμαζε το «Ταξίδι στα Κύθηρα» για τις 24 Ιουνίου, αλλά στην πορεία αλλάξαμε πλεύση για να προσγειωθούμε και πάλι στα πέριξ της πρωτεύουσας, και συγκεκριμένα στις ακτές του Κορινθιακού Κόλπου!

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι μονοήμερος, με γεύση καλοκαιριού, και θα κινηθεί από το «Περίπτερο» στο Δαφνί όπου και η αφετηρία, προς τα Γεράνεια και τον Κιθαιρώνα, και αφού γυρίσει τα πέριξ της ειδυλλιακής… Ειδυλλίας, θα καταλήξει στην παραλία της Ψάθας μετά από 150 αγωνιστικά χιλιόμετρα!

Εκεί, θα μας περιμένουν δροσιστικά ποτά και φρεσκοψημένοι μεζέδες, ποιοτική μουσική, αλλά και σκιά δίπλα από την δροσερή θάλασσα για να χαλαρώσουμε με ένα αυτοσχέδιο Beach Party μέχρι την ώρα της απονομής!

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών Trail Ride.


Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open σε μια φιλική περιηγητική βόλτα πλοήγησης 4Χ4!

Η διαδρομή θα είναι ποικίλα, περιλαμβάνοντας κάθε γενικώς σκληρά τερέν, εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και SUV εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (30 - 60€ αντίστοιχα).

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους για το πρωτότυπο και μοναδικό καλοκαιρινό μας Party!

Το Πρωτάθλημα Trail Ride - Raid για το 2012 αποτελείται από 7 Αγώνες:

1ος Αγώνας

11 Μαρτίου - Βορειο-Ανατολική Αττική

2ος Αγώνας

1 Απριλίου 2012 - Αττικο-Βοιωτία

3ος Αγώνας

20 Μαΐου 2012 - Καλάβρυτα

4ος Αγώνας

24 Ιουνίου 2012 - Ειδυλλία

5ος Αγώνας

14 Οκτωβρίου 2012 - Τρίπολη

6ος Αγώνας

4 Νοεμβρίου 2012 - Άγιοι Θεόδωροι

7ος Αγώνας

9 Δεκεμβρίου 2012 - Αττική

Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίων, το ΨΥΧΟΓΙΟΣ TYRES Racing Team, τα Ελαστικά MALATESTA με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες, η ΜΙCHELIN, η Jet Power, τα λιπαντικά Denicol, η Colori, η AMITEL A.E. και βεβαίως τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης My-Track.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4κίνηση MAG, MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες www.motorsite.gr, www.to4x4.gr, www.dirt-bike.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα του offroadteam

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ