2012-06-06 23:59:49
Φωτογραφία για ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ «ALL STAR BASKET» Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Όπως κάθε χρόνο από την περίοδο 2005-6 και μετά έτσι και φέτος το All Star Basket, ανέδειξε τους κορυφαίους της σεζόν για την Α1 μέσα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 46 επαγγελματίες δημοσιογράφοι από περισσότερα από 40 διαφορετικά ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, αθλητικά και μπασκετικά site, τηλεόραση, ραδιόφωνο).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "superbasket.gr", στο τεύχος που κυκλοφορεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου δημοσιεύεται η φετινή ψηφοφορία που είχε αποτέλεσμα... ερυθρόλευκο. Μετά από χρόνια ο Ολυμπιακός έχει την τιμητική του μιας και ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε μέσα από την ψηφοφορία και μάλιστα με διαφορά ο MVP της σεζόν, ενώ ανάλογων διακρίσεων τυγχάνουν ο Κώστας Παπανικολάου (πιο βελτιωμένος παίκτης), ο Τζόει Ντόρσεϊ (καλύτερος αμυντικός) ο οποίος μάλιστα έσπασε την εξαετή κυριαρχία του Δημήτρη Διαμαντίδη και φυσικά ο Ντούσαν Ιβκοβιτς (καλύτερος προπονητής).

Κορυφαίος ξένος της χρονιάς αναδείχθηκε ο Αμερικανός γκαρντ Ζακ Ράιτ που έπαιξε στον ΑΓΟ Ρεθύμνου ενώ ο Νίκος Λιακόπουλος του Κολοσσού Ρόδου έγινε στα 29 του χρόνια ο γηραιότερος καλύτερος «πρωτοεμφανιζόμενος» (ρούκι) στο πρωτάθλημα. Οσο για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΟ με αγωνιστική διάκριση μέσα από την ψηφοφορία καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος κοινοτικός της σεζόν.

Βραβείο ήθους στον προπονητή του Μαρουσίου Νίκο Λινάρδο ενώ πιο δημοσιογραφικός παίκτης ψηφίστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ