2012-06-07 09:02:05
Φωτογραφία για ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΜΠΑΪΘ!
Όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα παραμείνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις που τον αφορούν.

Ο 33χρονος μέσος ήρθε ως δανεικός από τους Βάσκους το προηγούμενο καλοκαίρι στο Λιμάνι και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά… γρανάζια στη «μηχανή» του Ερνέστο Βαλβέρδε, παρόλο που τους πρώτους μήνες δέχθηκε έντονη κριτική.

Η παρουσία του στους ερυθρόλευκους άλλαξε στην συνέχεια το κλίμα και έγινε ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρες. Μάλιστα, η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο έντονη, σε σημείο που ο Πάμπλο Ορμπάιθ αποχώρησε με… βαριά καρδιά από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όμως, φαίνεται οι… δρόμοι του Βάσκου μέσου και των ερυθρόλευκων μπορεί να… σμίξουν ξανά, αφού σύμφωνα με σημοσιεύματα από την Ισπανία, η διοίκηση της Αθλέτικ είναι διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο τον Βάσκο μέσο, ως μία ένδειξη καλής θέλησης για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μαρτσέλο Μπιέλσα.

Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη χαροποίησε τους αθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το σύνολο του ελληνικού Τύπου, μια και θεωρούν πως μπορούν να… επαναφέρουν τον έμπειρο μέσο στον Θρύλο. Βέβαια, τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη κρούση προς τον Πάμπλο Ορμπάιθ τον έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ενημερώνεται σε εντατικούς ρυθμούς για πρόσωπα και καταστάσεις στη νέα του ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ