2018-10-02 11:45:48
Φωτογραφία για ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Πρόσκληση σε Τακτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | Κυριακη 14 Οκτωμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Golden Age of Athens
              Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του και όλους τους Αστακιώτες και φίλους, να παρευρεθούν στην 1η ανοιχτή Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο The Golden Age Hotel of Athens, Μιχαλακόπουλου 57, Ιλίσια, 115 28 Αθήνα, την Κυριακη 14 Οκτωμβρίου 2018 και ώρα 10:30 το πρωί, με θέματα:

      -Προγραμματισμός δράσης και Υποβολή προτάσεων, σχολίων, απόψεων, από τα μέλη και συζήτηση για την πορεία του συλλόγου.

       Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των Αστακιωτών θεωρείται απαραίτητη, για να αποκτήσει ο Σύλλογος την δυναμική που πρέπει να έχει ο Αστακός. 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Χρήστος Μπόνης και το το Δ.Σ. του Συλλόγου μας................ ----------------------

Ενημέρωση: 

        Μετα απο πολυ μεγαλη προσπάθεια που καταβάλαμε ολοι του Δ.Σ να εξασφαλίσουμε μια αίθουσα προσιτή, εύκολη προσβάσιμη με συγκοινωνία και να προσφέρει κάποιες βασικές απαιτήσεις μας, καταλήξαμε στο ξενοδοχειο THE GOLDEN AGE HOTEL, στην περιοχή Ιλίσια, Μιχαλακόπουλου 57.


      Ειναι ακριβώς κάτω απο τον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Μεγάρου Μουσικής. Θεωρουμε δεδομένο οτι θα μας τιμήσετε, θα μας εμπιστευθείτε για  να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει προς οφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  Είμαστε βέβαιοι οτι η συνέλευση μας θα έχει τεράστια επιτυχία

          -Θέλουμε απο καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Κωσταντή Στράτο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας προσεφερε και καταλήξαμε στην συγκεκριμενή επιλογή. Χωρις την βοήθεια του (αλλά και του προσωπικού του γραφείου) σήμερα θα είμασταν ακάμη στο ψάξιμο. Σε ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντή Μετα τιμης

Το  Δ. Σ του Συλλογου Απανταχου Αστακιωτων

-------------------------------------

ΕΠΙΣΗΣ ο Σύλλογος ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ απευθύνει πρόσληση πρός τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερ. Γαλούνη, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τις Δημοτικές Παρατάξεις και τους φορείς του Αστακού να παρευρεθούν στην 1η ανοιχτή Γενική Συνέλευση: 

ΠΡΟΣ  

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

-----------------------------------------------

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

         Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην 1η ανοιχτή Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο The Golden Age Hotel of Athens, Μιχαλακόπουλου 57, Ιλίσια, 115 28 Αθήνα, την Κυριακη 14 Οκτωμβρίου 2018 και ώρα 10:30 το πρωί, με θέματα: Προγραμματισμός δράσης και Υποβολή προτάσεων, σχολίων, απόψεων, από τα μέλη και συζήτηση για την πορεία του συλλόγου.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.           ΧΡ. ΜΠΟΝΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΗ 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ 

------------------------------------

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ(Α/προεδρος)

ΣΟΥΡΛΑ ΓΩΓΩ (Υπευθ Δημοσιων Σχεσεων

ΓΑΛΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Ταμιας)

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΤΑ (Ειδικος Γραμματεας)

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μελος)
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ