2012-06-07 10:51:36
Φωτογραφία για Η Mirror αστειεύεται με την Εθνική Ελλάδας
Oι Άγγλοι έχουν δικό τους χιούμορ, το οποίο πάντως δεν είναι κοινά αποδεκτό ως... ξεκαρδιστικό! Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ιδιαίτερο, φλεγματικό, άλλοι όμως παντελώς ννερόβραστο και κρύο! Η Mirror θέλησε να... επιστρατεύσει ό,τι καλύτερο διέθετε και προσπάθησε να αστειευτεί με τις εθνικές ομάδες που παίρνουν μέρος στο Euro 2012. Για κάθε μια ανέφερε 10 διαφορετικά πράγματα και εμείς θα επικεντρωθούμε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εντάξει, δεν θα χάσετε και το συκώτι σας από το γέλιο, αλλά η προσπάθεια είναι αξιέπαινη. Άλλωστε, όπως την βρίσκει κανείς Διαβάστε το τι αναφέρουν για την Ελλάδα:

1. Στον Γιώργο Σαμαρά αποδώθηκε το παρατσούκλι 'The Greek Tragedy' (Η Ελληνική Τραγωδία) από τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, μιας και ήταν δυσαρεστημένοι με την παρουσία του. Κόστισε 6 εκατομμύρια λίρες και έβαλε μόλις 8 γκολ σε 55 αγώνες.

2. Ο Πορτογάλος τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, αγαπάει τις αλληγορίες του στυλ "θα πρέπει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, νομίζοντας ότι έχουμε αστακούς αντί για σαρδέλες; Νομίζω ότι είναι ώρα να αλλάξουμε το μενού".


3. Ο Φάνης Γκέκας ήρθε στην Πόρτσμουθ από την Λεβερκούζεν το 2009 με τη μορφή δανεισμού έπειτα από απόφαση του Τόνι Άνταμς. Εντέλει, είχε μια συμμετοχή ως αλλαγή για ένα λεπτό, καθώς δεν εντυπωσίασε τον αντικαταστάτη του Άνταμς, Πολ Χαρτ. Και όταν του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει βασικός απέναντι στην Σάντερλαντ, την αρνήθηκε και πήγε στη Γερμανία.

4. Ο τερματοφύλακας, Κώστας Χαλκιάς, τραυμάτισε τον εαυτό του με έναν παράξενο τρόπο πέρυσι, όταν έκανε προθέρμανση με τον ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον Άρη. Έκανε σα να χτυπήθηκε από πύραυλο, ο οποίος εκτοξεύτηκε από τις κερκίδες. Έπεσε κάτω και έδειξε ότι ήταν τραυματισμένος. Το αντικείμενο όμως ήταν ένα ακίνδυνο ρολό από χαρτιά.

5. Ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδας έχει 158 στροφές και είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια στον κόσμο. Περίπου 54 λεπτά. Ευτυχώς, θα ακούσουμε μόνο την διάρκειας 2 λεπτών έκδοσή του.

6. Ο αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, φοράει φανέλα με το μικρό του όνομα, καθώς το επίθετό του είναι πολύ μεγάλο.

7. Ο μεσοεπιθετικός, Γιάννης Φετφατζίδης, αποκαλείται ο "Ο Έλληνας Μέσι". Αλίμονο, δεν αποκαλείται έτσι για τα περιστασιακά κόλπα που κάνει με την μπάλα, αλλά για το ότι τα πολύ κοντά του πόδια υποβλήθηκαν σε θεραπεία με αυξητική ορμόνη, όπως του Αργεντινού.

8. Ο κεντρικός αμυντικός με τα κόκκινα μάγουλα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, όταν πήγε στη Σάλκε το 2010 πήρε μαζί του και τη μαμά του γιατί "θέλω να απολαμβάνω το φαγητό της μαμάς κάθε μέρα".

9. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης, πήρε βραβείο για την ψυχραιμία του το 2009, γιατί δεν αντέδρασε, όταν μπήκε στο γήπεδο αντίπαλος οπαδός και του κόλλησε τη μύτη στη μύτη του, αρχίζοντας να φωνάζει στο πρόσωπό του.

10. Πέρυσι, απαγορεύτηκε στον αμυντικό, Αβραάμ Παπαδόπουλο, η έξοδος από τη χώρα, καθώς το όνομά του ήταν ανάμεσα σε 68 που ενεπλάκησαν σε υπόθεση με "ύποπτους" αγώνες. Ο παίκτης εγάλωσε σε φάρμα στην Αυστραλία πριν μετακομίσει στην Ελλάδα, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο και απαλλάχτηκε.
woop.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ