2018-10-02 20:48:16
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτική πανωλεθρία του Δημάρχου κ. Αποστολάκη | Ελάτε να συζητήσουμε στη τηλεόραση | Έχετε το πολιτικό ανάστημα;
  -Ο αγωνιστής καθηγητής κ. Κώστας Τριαντακωνσταντής, απευθύνει με ανακοίνωση του Πρόσκληση στον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, να βγουν ενώπιος ενωπίω, σε τηλεοπτικό διάλογο, ώστε να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις και εξηγήσεις στους δημότες.

  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τους ενεργούς και ενημερωμένους πολίτες τους τρέμετε πολιτικά, τους φοβάσθε. Προτιμάτε φοβισμένους και ανημέρωτους υπηκόους.  

  -Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάντας αποκάλεσε πρατάρη, με σαφώς υποτιμητική διάθεση το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραμάνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, το κατόπιν ενεργειών μου ευτυχώς αποτελεί παρελθόν. Εσείς ακόμα εκεί είστε; 

  -Πολιτική θλιβερή παρουσία του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας.

     -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη διαλέξτε όποιο τοπικό τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό  θέλετε, όποιο δημοσιογράφο  ή δημοσιογράφους επιθυμείτε  να κάνουμε κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.


   -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τους ενεργούς και ενημερωμένους πολίτες τους τρέμετε πολιτικά, τους φοβάσθε. Προτιμάτε φοβισμένους και ανημέρωτους υπηκόους.  

   -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη δεχθείτε την πρόσκληση- πολιτική μου πρόκληση για αυτό το διάλογο. Έχετε το πολιτικό ανάστημα; Σας περιμένω μετά μεγάλης χαράς να κουβεντιάσουμε. 

          Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στη Πάλαιρο την 1η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα, οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Παλαίρου αποδοκίμασαν με τη μη παρουσία τους (είκοσι περίπου ήταν παρόντες στην αρχή της συνεδρίασης), το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη πολιτική του. 

        Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δεν έπαιξε για ακόμη μια φορά το θεσμικό του ρόλο. Έχει απέραντο πεδίο άσκησης πολιτικής κριτικής και ελέγχου. Δεν το πράττει. Τυχαία; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

       Λάκισαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι πρόεδροι των τοπικών Συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς, παρότι στην ημερήσια διάταξη υπήρχε το σοβαρό θέμα του ΤΟΕΒ Παλαίρου. Τους παραδίδω στη κρίση των Δημοτών...       Ζητούσα το λόγο επίμονα να μου δοθεί  μετά την ενημέρωση του Δημάρχου και τις ερωτήσεις που έθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, να θέσω ερωτήσεις στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη για θέματα του πρώην  Δήμου Παλαίρου. Μάλιστα είπα τρεις φορές είναι θέματα που έχουν να κάνουν με τη  νομιμότητα.

       Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προφανώς σε μία προαποφασισμένη απόφαση του- ίσως κατά απαίτηση κάποιων- ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ. Ήμουν ο μοναδικός Δημότης που ζήτησε το λόγο.

Μου έδωσε το λόγο στο θέμα του ΤΟΕΒ.

Υπεύθυνα και με πλήρη γνώση του θέματος είπα:

  1)-Τα χρωστούμενα στη ΔΕΗ να τα πληρώσουν αυτοί που πότιζαν τα χωράφια τους.

   2)-Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης εξαπατούσε τέσσερα χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα για το ΤΟΕΒ ο Δήμος. Μάλιστα τον προκάλεσα λέγοντας γιατί το ΤΟΕΒ Ανακτορίου το στηρίζατε οικονομικά (και καλά έκανε) και της Παλαίρου όχι. Φυσικά δεν απάντησε.

  3)-Ο Δήμος να αναλάβει την αποκατάσταση της λειτουργίας όλων  των αντλιοστασίων .

  4)-Να παραχωρηθεί ο χώρος του πρώην Ιατρείου της Παλαίρου στο ΤΟΕΒ για να μπορέσει να λειτουργήσει.

         Κατόπιν απαίτησης δημοτικών συμβούλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, σε μία άδεια αίθουσα από δημότες, μου έδωσε το λόγο να θέσω ερωτήματα στο Δήμαρχο. 

Πρόλαβα και είπα:

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των λόγων μου και ρωτώ:

  Α)-Γιατί δεν εφαρμόστηκαν πλήρως οι περιβαλλοντικοί όροι που ορίζουν οι ΚΥΑ  στο έργο εγκαταστάσεις και  βιολογικός καθαρισμός Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς;

 B)-Mετά και το συμπληρωματικό έργο, σε ποιο βάθος είναι η κατάληξη του υποθαλασσίου αγωγού; -Πρόσφατα έκανα με καΐκι έρευνα στο θαλάσσιο όρμο Παλαίρου- Πογωνιάς.  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

 Γ)-Στον πρώην Δήμο Παλαίρου μόνο τα δύο μαγαζιά της πλατείας στη παραλία της Παλαίρου είχαν παρανομίες; -Άλλες παρανομίες δεν υπάρχουν;

Δ)-Τι γίνεται ρώτησα με τις οφειλές των Δημοτών;

E)-Γιατί κρατάτε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τις αιτήσεις μου, στο γραφείο σας, που κάνω στις υπηρεσίες του Δήμου, και κατά συνέπεια δεν μου απαντούν; -Tι φοβάσθε; -Tι έχετε να κρύψετε;

ΣΤ)-Ρώτησα απευθυνόμενος στο κ. Κατσαμπίρη Γεώργιο (που και αυτός είχε λακίσει από τη συνεδρίαση) γιατί δεν απαντάτε στην αίτηση μου που σας  υπέβαλλα από τον Ιούλιο του 2017 και γιατί δεν μου χορηγείτε το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του ΧΥΤΑ; -Tι φοβάσθε κ Κατσαμπίρη; -Eχετε να κρύψετε κάτι από τους Δημότες;

Ζ)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ρώτησα, μήπως θυμάσθε πόσα χρήματα συνολικά έχουν πάει σε απευθείας αναθέσεις από 1-9-2014 μέχρι σήμερα και αφορούν τον πρώην Δήμο Παλαίρου; (Εδώ έδειξε να αιφνιδιάζετε, παρότι ξέρει το ποσό). 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα το μάθετε και εσείς συνδημότες και όχι μόνο αυτό.

          Aυτά δυστυχώς πρόλαβα να ρωτήσω, είχα να ρωτήσω ακόμα περισσότερα. Από τα άρθρα μου τα γνωρίζετε αγαπητοί αναγνώστες και υπάρχουν και άλλα που θα μάθετε στο κατάλληλο χρόνο. Υπομονή. Βγαίνουν σε λίγο στον αέρα.

   Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης μη έχοντας τη διάθεση να απαντήσει φανερά εκνευρισμένος λάκισε.  

   Δήμαρχε κ. Αποστολάκη όπως στρώσατε, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ, θα κοιμηθείτε. 

    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη το λόγο έχει η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ και όχι μόνο εννοώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αποφασισμένος πάντως είμαι. Μην έχετε καμία αμφιβολία.

Αγαπητοί Συνδημότες

Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

       1)-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάντας αποκάλεσε πρατάρη, με σαφώς υποτιμητική διάθεση το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραμάνη.

       Πρώην Αντιδήμαρχε και Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Πάντα εγώ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι γιός πρατάρη. Εκεί ψηλά που βρίσκεται τον ευχαριστώ για όσα πολλά έκανε για μένα. 

     Οφείλετε δημόσια συγγνώμη από το κ. Καραμάνη και όλους τους πραταραίους. Οι πραταραίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων κ. Πάντα και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τους υποτιμάτε. Ελπίζω να καταλάβετε το λάθος σας και να επανορθώσετε.

     2)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τις πολιτικές ανοησίες κάποιων τις προσπερνώ. Σας προτείνω να τους μαζέψετε. Δεν πρόκειται να μασήσω όσο και να προσπαθούν. Στο πολιτικό κουρμπέτι είμαι από το 1977. Μάθετε ποιος φώναζε στην αυλή της αιθούσης μετά το τέλος του ΔΣ: εσύ φταις που του έδωσες το λόγο, είναι αστείρευτος. Να τον χαίρεστε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ