2018-10-03 12:52:19
Φωτογραφία για Τι έγινε με την αγορά οχημάτων -περιπολικών απο την ΠΚΜ; - κείμενο αναγνώστη
Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Με 14 νέα αυτοκίνητα τύπου SUV, δύο επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων, εννέα μοτοσικλέτες, 35 αστυνομικά αυτοκίνητα, 51 πομποδέκτες και

δέκα φορητά ραντάρ εξοπλίζει την Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία η Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υπέγραψε την προμήθεια των συγκεκριμένων μέσων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για ενίσχυση της «ενεργητικής οδικής ασφάλειας». Η προμήθεια θα γίνει μέσω του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο προϋπολογισμός είναι 1.235.155 ευρώ.  

Ενώ όλες οι Περιφέρειες με προηγούμενα ΕΣΠΑ είχαν προνοήσει να αγοράσουν περιπολικά γιά την περιοχή τους η ΠΚΜ ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι ΘΑ προμηθεύσει και την Θεσσαλονίκη.

Μέχρι σήμερα καμμιά ενημέρωση ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...η πόλη ολόκληρες περιοχές χωρίς περιπολικό η Γεροβασίλη ανακάλυψε τα αόρατα περιπολικά το συνεργείο της ΕΛΑΣ ασφυκτιά και οι συνδικαλιστές [κάποιοι όχι όλοι] ώς καλοί κλακαδόροι αποθεώνουν χειροκροτούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αυτούς που τους κοροιδεύουν.

Ας μάς απαντήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας άν έγινε διαγωνισμός η σε ποιά φάση βρίσκεται η προμήθεια των οχημάτων όταν οι περισσότερες Περιφέρειες ήδη τρέχουν τους διαγωνισμούς.............ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Nobel Χημείας 2018
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Nobel Χημείας 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ